петък, 31 август 2012 г.

♥ Актуални любимци 08/12 ♥

Имам чувството, че този месец направо прелетя и че беше вчера, когато писах за любимците ми за юли. Бях тръгнала да пиша друга статия, но леко се изненадах, че месецът вече приключва и прецених, че е по-добре да споделя с вас актуалните си любимци за август. Ето ги и тях:
Dior Duo Express Instant Makeup Remover - направо съм във възторг от този лосион за махане на грим. Освен всичко, което съм написала за него тук, забелязах и че околоочният ми контур стои много подхранен дори и след като се измия с вода и поради това често не изпитвам необходмостта да слагам околоочен крем. Определено за момента за мен това е "Светият грал" в продуктите за махане на грим.
 
 YSL La Laque Couture 11 Rose Futuriste - не очаквах, че толкова често ще нося този лак, но съм с него почти всяка седмица. Ползвам го основно, когато бързам, тъй като само слагам един пласт в движение и докато лакирам втората ръка, първата вече е суха. Страшно удобен лак, идеално покритие с един пласт и универсален цвят.
 
 Rene Furterer Hair Repairing Mask After Sun - страхотна маска за коса и както винаги ми свърши прекрасна работа на морето. Нищо, че втори месец не съм се подстригвала и въпреки силните слънчеви лъчи и солената вода, след като се измия с нея косата ми става като коприна и няма дори бегли признаци за цъфтящи краища. По-подробен отзив за маската ще намерите тук.
 
 Eucerin Allergy Protection After Sun Creme-Gel - на мен този лосион за след слънце ми е спасението от слънчевата алергия, която за съжаление имам. Ползвам го вече четвърта или пета години и това е единственият лосион, който ме облекчава и ми помага въобще да не ме сърби тази гадна алергия. Искаше ми се да напиша по-подробен отзив за този продукт, но тъй като лятото вече си отива, вероятно ще го оставя за следващата година. За всички момичета, които страдат от слънчева алергия: препоръчвам ви много горещо този продукт!
 
 
Paul Mitchell Extra Body Daily Boost - и за този продукт за обем вече съм писала отзив тук. Голямо улеснение ми е тъй като доста съкрати времето ми за оформяне на прическата през последния месец. Оставям косата да изсъхне на въздух и когато е почти суха, впръсквам в корените от този спрей за обем, разтърквам с пръсти и се доизсушавам за една минута с главата надолу. И съм готова за излизане. ♥
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар