вторник, 21 август 2012 г.

Обемна "грива" с Paul Mitchell Extra Body Daily Boost

Ето още един продукт, който ми свърши прекрасна работа на морето: Paul Mitchell Extra Body Daily Boost. Фризьорът ми го препоръча за постигане на повече обем без да ми се налага да тормозя косата си прекалено много, когато я суша. 

Paul Mitchell Extra Body Daily Boost е спрей за сушене, който повдига корените от основата и придава траен обем и плътност на косъма. На цвят е прозрачен, а текстурата му е лепкава, особено когато се впръсква и косата е влажна, но и в последствие се усеща, че има нещо в косата. Като цяло обемът държи доста добре и косата изглежда бухнала общо взето през целия ден. Ако случайно падне, например на следващия ден, само потърквам с пръсти в корените и обемът се връща. Въпреки че малко втърдява косъма, не омазнява допълнително косата, което е добре.

Аз ползвам спрея на Пол Митчел върху прясно измита леко влажна коса като впръсквам продукта в корена, масажирам малко с пръсти, за да го разнеса по-добре и след това се суша с главата надолу докато косата стане напълно суха. Това е. Не опъвам с четки в корена (ползвам четката само, ако искам да изправя краищата) или каквото и да било друго. Постигам доста добра "грива" с този продукт. Особено за морето беше идеален, тъй като реално си носих косата в естествения й леко чуплив вид, за да я оставя да си почине малко. Морето и слънцето са си достатъчно натоварващи за косъма и реших да не "тормозя" допълнително със сешоари и преси. Оставях косата да изсъхне на въздух без да я суша и само като беше почти суха, впръсквах от спрея и с главата надолу я доизсушавах. Въпреки влагата на морето, косата ми стоеше бухнала цяла вечер.

Не мога точно да си спомня колко платих за тази опаковка от 250 мл. Мисля, че беше около 28 лв., но може и да греша тотално. Много съм доволна и определено го препоръчвам за момичета с тънки и слаби коси, които искат да постигнат повече обем.

Няма коментари:

Публикуване на коментар