четвъртък, 2 август 2012 г.

♥ Актуални любимци 07/12 ♥


Реших да започна тази серия, защото осъзнах, че ми е една от любимите в други блогове, които чета. Така че ето ги моите любимци за месец юли:

Chanel le Vernis #529 Graphite - Този лимитиран цвят от миналата есенна колекция беше любов от пръв поглед още, когато го видях на първата промоционална снимка. Досаждах доста на консултантките в Sephora и Pretty Shop с въпроси кога ще пристигне най-накрая ;) Носих го често през есента, но някак си го бях позабравила и преди месец случайно го видях и се влюбих наново в него. Връзва се идеално с актуалния металически тренд, който цари навсякъде и във всичко, което е  козметика и мода.

Diorblush 919 Pink Tahiti - Перфектният бебешко розов руж за тен. Ружът е от перманентната гама на Диор и съдържа 2 цвята - един матов и един с бляскави частици и аз ги слагам или поотделно или смесени. Някой път, когато бързам, си го слагам и на очите като леки сенки за освежаване на погледа.


MAC Invincible light - от актуалната колекция на MAC Heavenly creature. Въпреки че изглежда лилаво-бронзов в опаковката, реално цветът е просто топло меко бяло с металически отблясък. Използвам го основно не съвсем по предназначение: като хайлайтер за подчертаване на скулите, под веждите и във вътрешните ъгли на очите. Страхотен цвят, въпреки че трайността му не е от най-добрите!

Chanel Rouge Coco Baume - продължавам да ползвам с удоволствие този вазелин за устни и се кефя максимално на луксозната компактна опаковка.


Sephora Body Lotion Strawberry Raspberry - обожавам този лосион за тяло, особено за през лятото. Миризмата на ягода и малина ме омагьосва всеки път, а семплата розова опаковка с черен надпис просто ме грабна, когато си го купих за първи път. Консистенцията на крема е изключително лека и водниста и поради това попива мигновено без да остава какъвто и да е било мазен слой. Въпреки че е толкова лек, кремът хидратира много добре. От години насам винаги имам по една туба вкъщи, дори и да съм си купила някакъв друг крем за тяло.

2 коментара: