четвъртък, 16 август 2012 г.

Dior Duo Express Instant Eye Makeup Remover


От доста време бях хвърлила око на почистващия продукт за очи Dior Duo Express Instant Eye Makeup Remover, но тъй като имам една купчина продукти за махане на грим вкъщи реших да изчакам да ги доизхабя преди да си купя отново някакъв друг. В момента съм на море и естествено човек като тръгне на море винаги забравя нещо, та ми се наложи да мина през Douglas в Бургас, за да си купя нещо за махане на грим. И съответно реших да изпробвам най-накрая този на Диор. Изключително впечатлена съм!

Както знаете съм голяма фенка на Lancome Bi-Facil, а и често ползвам някакъв продукт с мицеларна вода, за да си махна грима. За първи път обаче ползвам продукт, който в буквалния смисъл разтваря в рамките на няколко секунди два пласта основа за спирала + три пласта спирала + цяла купчина сенки за очи (с бляскави частици!!!) + коректор за под очите, и всичко това  без да оставя следи и без да ти се налага дори леко да потъркаш.

Dior Duo Express Instant Eye Makeup Remover също спада към категорията "двукомпонентни продукти" и трябва да го разклатите преди употреба. Сместа е бледо синя на цвят и съдържа екстракт от натурална водна лилия и други подхранващи съставки. Според мен този разгримиращ лосион е изключително щадящ към тънкия и беден на липиди околоочен контур. По принцип на опаковката не пише, но според мен мазният слой, който оставя след себе си този продукт (според Диор не оставял такъв...) задължително предполага, че трябва да си измиеш очите след това (нещо, което аз и по принцип правя винаги след като си махна грима от очите). Като единствен недостатък мога да отчета, че въпреки че продуктът е насочен към хора с чувствителни очи, на мен леко ми щипят очите преди да ги измия, но това минава веднага и не съм сигурна дали не е свързано с това, че съм на море и очите са ми по-сухи заради слънцето, пясъка и морската вода.

Трудно ми е да сложа етикета "Must Have" на нещо, което е толкова скъпо (54 лв. за 125 мл.), обаче съм изключително впечатлена от бързината на действието на разгримиращия лосион на Диор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар