неделя, 15 юли 2012 г.

YSL Volume Effet Faux Cils Shocking

След разочароващия ми сблъсък с оригиналната спирала на YSL Effet Faux Cils реших все пак да дам шанс и на обновената и версия Shocking. Трябва да си призная, че с тази спирала се разбираме по-добре, но за тази цел ми се налага да използвам малко подпомагащи средства и да отделя достатъчно време за нансянето и. И YSL Volume Effet Faux Cils Shocking се продава в традиционната златиста луксозна опаковка, но се различава чрез велурения надпис на флакона.

Както за оригиналната версия, така и за тази важи: ако имаш хубави извити мигли, тази спирала ще е върхът за теб! Въпреки че формулата и формата на четкaтa на двете спирали се различават доста, и двете обещават огромен обем и ефект на изкуствени мигли. За съжаление и двете са доста течни и поради това изправят миглите, така че ако си с мигли като моите, ще ти се наложи да "поработиш", ако искаш да ползваш тази спирала и да получиш обещания резултат.Ето трикчето, което аз прилагам, за да мога се "сприятеля" с тази спирала: Първо извивам миглите с машинка за извиване, след това нанасям два тънки пласта от подхранващата основа Diorshow Maximizer и ги оставям да изсъхнат. След това нанасям YSL Shocking, изчаквам да изсъхне и нанaсям следващия слой. И така докато получа желания ефект. Целият процес очевидно отнема време и трябва да внимавате да не напластявате прекалено много наведнъж, но според мен резултатът си заслужава: миглите изглеждат доста дълги, катранено черни и много обемни. И най-важното - почти не са се изправили.

Трябва да внимавате обаче, тъй като ако прекалите с пластовете, миглите бързо започват да приличат на крака на муха. Пробвала съм да използвам тази спирала и без Максимайзъра на Диор както и да я нанасям пласт след пласт без да изчаквам и тогава определено спиралата утежнява миглите и ги изправя напълно.

Както оригиналната Ефе фо сил на Ив-Сен Лоран, така и тази спирала YSL Shocking мога горещо да я препоръчам  на момичетата, които имат естествено извити мигли. За останалите, ако ви се занимава с нея, спиралата е добра и си заслужава. Ако искате нещо бързо и лесно, тази не е за вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар