понеделник, 16 юли 2012 г.

Есен 2012: Lancome Midnight roses


От Ланком пак са ни приготвили колекция в стил "френски шик". Колекцията за есен/зима 2012 е много женствена и нежна като явно най-разпознаваем ще бъде хайлайтерът в бежаво розово с релеф на роза.

Midnight roses също така ще съдържа нещо доста нетрадиционно за сезонна колекция: палитра за оформяне на вежди, както и гел за оформяне на вежди. В колекцията ще има и палитри със сенки за очи, както и руж. Също така ще съдържа 4 цвята червило Lancome Midnight Roses L'Absolu Rouge, както и 4 ярки цвята матово течно червило Lancome Midnight Roses L'Absolu Mat Cashmere, което ще е ново за марката. Ще има и 3 нови цвята лакове за нокти Lancome Le Vernis (дано да са по-добри от настоящите, които аз лично всеки път разглеждам и така и не мога да си харесам нищо) и матиращ топ лак. Към колекцията ще има и течна очна линия в патладжанено лилаво.
Lancome Midnight roses ще се появи през септември. А за замазване на времето за чакане: спиралата Lancome Hypnose Star трябва да се появи по парфюмериите съвсем скоро.

1 коментар:

  1. Във чужбина ми направи впечатление, че навсякъде я имаше тази спирала :) Голяма реклама и правят.

    ОтговорИзтриване