четвъртък, 13 март 2014 г.

Празни опаковки 03/14Посъбрала съм доста празни опаковки последните месеци (както можете да видите тук), а и има още няколко, които са на привършване, така че ще ги разделя на малки купчинки, за да ви ги покажа и да ви кажа какво мисля за тях. Ето я и част 1:


The Body Shop душ гелове от сериите Japanese Cherry Blossom и Chocomania (250 мл. за около 18 лв.) - не са лоши като цяло, но не бих твърдяла, че са нещо особено. Като аромат японската череша ми беше леко слаба и безлична. Шоколадовият душ гел, както и лосионът за тяло обаче доста ми харесаха и вероятно ще си потърся пак някой със същия аромат, може и на същата марка. 


Estee Lauder DayWear крем за лице (ако не ме лъжат спомените 50 мл. бяха около 130 лв) - харесва ми много за нощен, особено за лятото и вече съм си купила нова опаковка. Хидратира добре и кожата изглежда свежа и отпочинала на следващия ден. За през деня ми е малко тежък и за дневен според мен не е подходящ за смесен или мазен тип кожа. Ухае приятно на краставица, което особено за лятото е много свежо според мен.


CHANEL Rouge Coco Baume балсам за устни (59 лв.) (клик)- това ми е втора опаковка от този продукт и сигурно ще си купя и трета. Харесва ми, че подхранва устните и че стои матов, както и че е доста траен на устните. Гилзата не е понесла чак толкова добре въргалянето в чантата и се поизтъркала в ръбовете, но като цяло си изглежда супер и от малко по-голямо разстояние въобще не се забелязва. 


Klorane сух шампоан с коприва (18 лв.) - както съм споменавала този ми е един от любимите сухи шампоани и сигурно вече съм изхабила кашони с този и малкия травъл размер. Заслужава си, само това мога да кажа :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар