сряда, 5 март 2014 г.

CHANEL Rouge Allure Velvet 44 La DivaЕто още едно симпатично допълнение от пролетната колекция CHANEL Notes de Printemps. CHANEL Rouge Allure Velvet 44 La Diva е много ярка леко лилавееща фуксия със синкави подтонове. Завършекът е полу-матов и точно както името подсказва е с кадифен ефект. При нанасяне червилото е много приятно кремаво. Голям плюс на такива синеещи ярки червила е, че кара зъбите ви да изглеждат мнооого бели.


CHANEL Rouge Allure Velvet 44 La Diva
Първоначално се стреснах малко от толкова яркия цвят на CHANEL 44  La Diva *, който малко излиза извън зоната ми на комфорт по отношение на червило. След като го нанесох обаче, установих, че зеленото на пъстрите ми очи изпъква много по-силно с това червило и че то стои много добре на светлия ми тен. Нося CHANEL 44  La Diva с много спирала и съвсем малко розов руж на скулите. Може да стиснете устните със салфетка и така цветът ще стане доста по-матов и малко по-ненатрапчив, но ефектът всъщност е много приятен и на мен доста ми харесва (снимала съм го на последната снимка). CHANEL La Diva 44 леко изтрито

Aко трябва да съм честна, ако не бяхме в България, ами някъде в Париж или Ню Йорк вероятно щях да си нося CHANEL 44 La Diva с кеф и през деня, ей така за разнообразие. У нас ще се въздържа и ще го слагам само за вечерни излизания, че иначе хората по улиците се стряскат и подскачат назад (пиша го въз основа на тъжния опит на една моя приятелка). Радвам се все пак, че се престраших да пробвам толкова ярък цвят и за в бъдеще вероятно няма да ги прескачам толкова бързо.


*Продуктът ми е предоставен за тестване, но изказаното мнение си е лично мое.

5 коментара:

 1. Червилото е страхотно и хич не се притеснявай да го носиш и през деня :) На мен запазената марка са ми идиотските червила (към които колегите ми вече са даже привързани), а и със синьо и зелено съм се подвизавала. Тук в Пловдив никой почти не обръща внимание, а ако си в София предполагам още по-малко ще "стряскаш" :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много красив цвят!
  За съжаление такива цветове не ми отиват :-(

  ОтговорИзтриване
 3. Изглежда, като пое червило, ама като знам, че тук не ги изкупуват бързо, мога да се въздържа за малко да го имам. Иначе тази им серия е повече от перфектна <3

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасно е! И по двата начина е супер за светли кожи :) Жалко обаче, че на мен подобни цветове сякаш не ми отиват и ги избягвам.

  ОтговорИзтриване
 5. Точно този цвят ми е в уиш листа още при излизането на първите промо снимки на колекцията. Много ме изненада с това, че хората се стряскат като видят жена с ярко червило. Моите наблюдения са тъкмо обратните - редовно ми се е случвало, като съм с някой безумно ярък неон, да ми правят комплименти напълно непознати или да ме спират да питат кое е червилото. Но пък сигурно има и такива консервативни хорица, които трудно възприемат новото и модерното.

  ОтговорИзтриване