четвъртък, 20 март 2014 г.

CHANEL Illusion D’Ombre 92 DiapasonОще едно предложение от пролетната колекция CHANEL Notes de Printemps е новият цвят от гамата блестящи моносенки Illusion D’Ombre 92 Diapason92 Diapason* е плътна слива, попадаща по-скоро в топлата цветова гама. Основата е кафеникава с червеникави подтонове и със синкави и лилавеещи блестящи пигменти отгоре. Всичко това дава многоизмерността, която е типична за кремообразните сенки Illusion D’OmbreВ моите очи 92 Diapason е доста хамелеонски цвят, който се промяна много осезаемо спрямо светлината. На моменти е много кафеникав, в други изпъква бургунд поднотката, а в някои ситуации има ефект на синеещо или лилавеещо фолио. На снимките по-долу съм се опитала да хвана различните нюанси, но на живо определно изглежда доста по-добре.Можете да нанасяте CHANEL 92 Diapason с четката, с която се продават тези сенки (която аз лично много харесвам) или с пръсти и ще получите различен тип покривност и ефект.  При плътно нанасяне с четката металическият ефект изпъква доста и завършекът е силно блещукащ.  Ако слагате сенките с пръсти крайният резултат ще е една идея по-матов. Като нанасяне е хубаво да се стараете постепенно да нанасяте 92 Diapason, а не да се опитвате да наслагвате от първия път по много.  


Аз доста харесвам идеята на кремообразните сенки CHANEL Illusion D’Ombre. Допада ми трайността им дори без база, лесното нанасяне, както и разнообразието на визии, които можете да постигнете с тяхна помощ. Нанесени с пръст можете да видите само полъх от цвят на клепачите, но с четката можете да постигнете много драматичен грим за вечер. 92 Diapason е перманентно допълниение към гамата CHANEL Illusion D’Ombre и вече може да го намерите по парфюмерийте.


*Продуктът ми е предоставен за тестване, но изказаното мнение си е изцяло мое.

2 коментара:

  1. Много добре си я описала, страшна сянка. На мен обаче ми е трудно да работя с нея и на финала винаги се оказвам с още някой цвят отгоре :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласна съм, че е малко трудна за работа. Според мен се дължи на специфичния цвят и аз лично я нанасям с пухкава четка за блендиране в сгъвката и външната 1/3 на клепача, а в останалата част слагам нещо по-бледичко в нюд гамата. Така хем ползвам сянката самостоятелно, хем не е прекалено драматично ;)

      Изтриване