петък, 7 март 2014 г.

CHANEL Rouge Allure 136 MélodieuseCHANEL Rouge Allure 136 Mélodieuse е част от пролетната колекция на CHANEL Notes de Printemps. Цветът е наситено и много ярко червеникаво коралово. На моите устни на вечерна светлина клони малко към неоново оранжево, което ми харесва, тъй като в момента това е силен тренд по подиумите.


CHANEL Rouge Allure 136 Mélodieuse е една много сполучлива комбинация между запленяващ цвят, много кремава текстура и изключително красива луксозна опаковка. Идеален е за носене с неутрални очи, доста силен тренд в момент. Хубаво е да сте си направили добра основа на лицето и да сте покрили с коректор, ако имате червени петънца, участъци или пъпчици, зашото цветът е доста ярък и ще ги подчертае. Добавете някакъв коралов руж и сте готови :)


В действителност е по-ярък и не розовее, но за съжаление слънцето навън никакво го няма и няма как да хвана реалния цвят :( Истинският цвят отговаря точно на втората снимка.

Ето и една снимка заедно с CHANEL Rouge Allure Velvet 44 La Diva (отзив тук), просто ей така, защото са красиви :)

CHANEL 136 Mélodieusе и CHANEL 44 La Diva

CHANEL Rouge Allure 136 Mélodieuse е изключително симпатичен цвят, създаващ много настроение и ще е перфектен за дългите летни вечери. 


*Продуктът ми е предоставен за тестване, но изказаното мнение си е изцяло мое.

Няма коментари:

Публикуване на коментар