вторник, 11 март 2014 г.

CHANEL Les 4 Ombres - 204 Tissé Vendome и 228 Tissé CambonОт няколко дни по магазините, предлагащи селективна козметика у нас можете да намерите новата формула на иконичната четворка сенки на CHANEL Les 4 Ombres. Палитрите позволяват най-различни комбинации, от много неутрални очи, през опушен грим до интензивни и екстравагантни визии.


CHANEL са запазили култовата си черна опаковка с бели СС отгоре. Подобрили са обаче формулата на цветовете като са ги направили по-кремави, по-лесни за нанасяне и по-трайни. Комбинацията от цветовете е вдъхновена от нишките на Туида, който е един от най-разпознаваемите отличителни белези на бранда.

CHANEL Les 4 Ombres 204 Tissé Vendome


CHANEL Les 4 Ombres 204 Tissé Vendome


CHANEL Les 4 Ombres 228 Tissé Cambon


CHANEL Les 4 Ombres 228 Tissé Cambon

Сенките и в двете палитри CHANEL Les 4 Ombres са много "мазни", което ги прави много лесни за нанасяне и разнасяне. Цветовете са силно пигментирани, отговарят си на тези в палитрите и позволяват наслагване, ако желаете да постигнете по-наситен цвят. Като цяло на мен много ми харесват и вероятно ще се сдобия и с други комбинации цветове. CHANEL Les 4 Ombres се продават за 100 лв. в магазините, предлагащи бранда у нас.* Продуктите са ми предоставени за тестване, но изказаното мнение си е лично мое.

8 коментара:

 1. Красиви съкровища!
  Радвамс е да прочета, че сенките им са /вече?/ по-мазни - като цяло до сега съм ахкала по крависивия дизайн и съм се мръщила на начина, по който не успявам да постигна желания цвят. Предпочитам по-драматичен грим /ако нося "цвят" зад очилата/ и фината елегантност на шанелските сенки винаги е била неподходяща за мен.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, определено са по-кремави спрямо по-рано, което ги прави много по-лесни за нанасяне. Доста по-наситени цветове имат, но ако обичаш по-драматични може би си вземи крем-сенките Illusion Dómbre, например Диапазон от пролетната колекция, те са много наситени.

   Изтриване
 2. Точно тези две палитри съм си харесала от колекцията.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз си харесах поне още 2 други :D ужас, горкото ми портмоне ;)

   Изтриване
 3. И двете палитри изглеждат прекрасни, трудно ми е да преценя коя повече ми е на сърце :)

  ОтговорИзтриване