събота, 29 декември 2012 г.

TAG: Blog your heart out


Преди известно време Кики и *murfeishun* ме таг-наха да отговоря на няколко въпроса във връзка с мен и моя блог. Тъй като това е 100-ният ми пост, реших че е подходящ, за да отговоря на предизвикателството, а и да завърша годината с нещо малко по-лично от някой отзив за някой продукт. А ето и въпросите:


1. Кое те вдъхнови да започнеш този блог?
В интерес на истината основното нещо, което ме накара да започна този блог е това, че трудно се намират отзиви за високия клас козметика на български език. Аз съм българка и намирам за важно всяка жена, която иска да се информира да може да го направи на родния си език. Аз бих могла да пиша този блог и на още три други езика, но предпочитам за момента да остане само за българките, които живеят по света и у нас с надежда, че това, което пиша, ще ви помогне.

 
2. Как избра на каква тематика да е блогът ти?
Тъй като блогът ми е малко по-специализиран, причината е доста ясна: обичам маркова козметика, ползвам основно такава и реших, че бих могла да пиша за това.
 
 
3. Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?
Вероятно доста от познатите ми не знаят, че пиша блог ;)

 
4. Кои са трите думи, които описват стила ти?
Разнообразен. Ще ме видите облечена с дънки, кецове, пуловер и с небрежен кок, но обичам и да се наконтя с високи токчета, коктейлни рокли и сешоар от фризьора.
Отворен. Обичам да експериментирам със стила си и да изпробвам нови тенденции, но не харесвам крайностите в модата. Ще съм първа в съблекалнята, ако зърна някой нов тренд, но познавам себе си и знам какво ми отива и няма да си купя нещо, което не ми пасва, само защото е на мода.
Лежерен. За мен е важно да изглеждам добре облечена/поддържана, но никога няма да изпадна в истерия, ако ми се обели лакът или ми се счупи нокът. Ако бързам, хващам първото нещо в гардероба и изхвърчам през вратата. Дори и да не ми харесва как съм си изсушила косата, просто ще я хвана на опашка и повече няма да се занимавам с нея. Има по-важни неща в живота от  дрехите, грима и маникюра все пак ;)

 
5. Какво обичаш да правиш, когато не блог-ваш?
Ще дам сигурно възможно най-кифленския отговор на този въпрос: когато съм свободна, обичам да се разхождам по магазините и моловете. Звучи малко смешно, но нямам възможност да го правя много често, а и мен това ме успокоява страшно много и ми е като терапия след натоварен работен ден. Обичам и да се ровя из интернет, за да търся информация за каквото и да е било, което ме е заинтригувало или ми е скимнало в момента. Обичам да се виждам с приятели и да ходя на ресторант (нещо, което повечето ми приятели знаят, но вие не знаете е, че съм страшна лакомия :р ). Обичам и да си готвим нещо вкусно с приятеля ми.


Такааа, надявам се тези отговори да са интересни за вас. Таг-вам всички, които са започнали блог и имат желание да отговорят на тези въпроси (тук визирам и бъдещи блогерки :р ).

Пожелавам ви приятно посрещане на Новата година и ще се видим от другата страна!
 

3 коментара:

 1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Извинявай Carina, без да искам ти изтрих коментара :( Нещо обърках копчетата :(
   Много ти благодаря за милите думи и се надявам и занапред да ти е интересно това, за което пиша :)

   Изтриване
 2. Нищо, явно не му е било писано ;).

  ОтговорИзтриване