сряда, 19 декември 2012 г.

Гид за коледни подаръци 2012: за тези, които си имат всичко!


част 1 < 45 лв.
част 2  45-80 лв.
част 3 80-120 лв.
част 4  > 120 лв.

В тази последна част от Гида за коледни подаръци 2012 съм включила продукти за хора, за които много трудно се купуват подаръци, тъй като всичко, което са искали, вече са си го купили. Някои от продуктите сами по себе си не са толкова скъпи, но тъй като са по-рядко приложими и/или са чиста глезотия, им посвещавам специална отделна категория.

Dior Grand Bal изкуствени мигли. Много красиви и идеални за празничната Коледна вечеря или Новогодишната вечер, тези мигли ще са един страхотен подарък за всяка дама. Все пак не се случва всеки ден марка като Диор да изкара на пазара изкуствени мигли! Предлагат се в две разновидности, с камъни Сваровски и цената им е 58 лв.

 
O.P.I Real 18K Gold Top Coat - топ лак с истинско 18-каратово злато. Не знам какво повече да напиша за него, тъй като името му си е достатъчно самопоясняващо... Продава се за 70 лв. Страхотен подарък за лакоманиачки ;)

Guerlain Liu парфюм с бляскави частици за лице, тяло и коса. Този изискан класически аромат на Герлен е част от лимитираната коледна колекция грим на марката и ще ви покрие със златист блещукащ воал. Придава наистина много красив ефект и е малко по-разчупен подарък от традиционния парфюм. Продава се за 148 лв.

 


Leonor Greyl Huile de Palme - палмово масло за подхранване на сухи краища. Аз имам този продукт от малко повече от една година и според мен върши наистина прекрасна работа. Използва се като маска за коса преди миене и мога да потвърдя, че предотвратява сухотата и  цъфтенето на краищата и спомага да пуснете дълга, мека и здрава коса. Продуктите на Leonor Greyl спадат към категорията на най-високия клас козметика за коса (по принцип се водят много по-добри отколкото тези на Kérastase поради високо качество и чистота на съставките си), а Huile de Palme е 100% органичен продукт и се продава за около 60 лв. в Douglas и Beauty Zone. Ако искате подарък за жена с дълга коса (особено ако се боядисва), според мен този е един много добър вариант, тъй като ухае божествено и ползването му е истинско удоволствие за сетивата.

L'Occitane дифузер за дома е нещо, което малко хора ще се сетят да подарят, а си е един много практичен подарък.  Комплектът съдържа стъклен флакон и 15 дървени пръчици и към него може да изберете различни аромати от асортимента на L'Occitane. Дифузерът се продава за 44 лв., а ароматите за стая са по 22 лв.


И последното предложение за великолепен подарък е някоя от новите четки за фон дьо тен или пудра на Dior. Четките са с изключително високо качество, изглеждат много луксозни, изработени са от естествен косъм и с правилните грижи ще издържат цял живот. Цените им варират между 96 и 120 лв.

Надявам се този Гид да ви е полезен и малко да ви помогне при преодоляване на предколедната шопинг треска.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар