понеделник, 17 декември 2012 г.

Гид за коледни подаръци 2012: >120 лв.


част 1 < 45 лв.
част 2  45-80 лв.
част 3  80 - 120 лв.


Ето, че стигнахме и до предпоследната част от Гида ми за коледни подаръци за 2012 г.:


Комплект четки на Sephora, специална лимитирана коледна серия със златисти дръжки. Какво да ви кажа, едно момиче никога няма достатъчно четки, особено ако се гримира редовно... Четките на Сефора по принцип са с много добро качество, а този лимитиран дизайн изглежда доста луксозно. Целият комплект е 160 лв. и определено си заслужава покупката.
 
 
Подаръчни комплекти за грижа за кожата от Estee Lauder. Много зависи разбира се за кого купувате подаръка, тъй като определено нуждите на кожата й ще са различни, най-малкото в зависимост от възрастта й. За по-млади жени Even Skin Tone Essentiels комбинира пълен размер дневен крем за нормална и смесена кожа DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme, травъл размер на нощния околоочен крем Advanced Night Repair Eye, травъл размер на почистващ гел за лице Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser и мини разфасовка на озаряващия серум Idealist Even Skintone Illuminator и всичко това за 125 лв. За по-зрели дами е подходящ Anti-Aging Essentials комплекта, включващ пълен размер дневен крем Resilience Lift Firming/Sculpting Face and Neck Creme, травъл размер от стягащия серум Perfectionist [CP+R], травъл размер от околоочния крем Resilience Lift Firming/Sculpting Eye Creme и почистващ продукт Soft Clean Moisture Rich Foaming Cleanser.   Anti-Aging Essentials комплектът се продава за 180 лв.
 
 
МАС урок по гримиране. Това е един много хубав подарък за млади момичета (и не само) с по-малко опит в гримирането, тъй като в рамките на 90 минути ще получат съвети от професионални гримьори и след това под тяхното зорко око ще могат да изпробват какво са научили. А за спомен ще си тръгнат от там с продукти на стойността на ваучера, а именно -150 лв.
 
 
Като допълнение към горното, мога да добавя, че един прекрасен подарък според мен е ваучерът. Дори и да ви изглежда малко безличен, в крайна сметка за парите, които вие ще вложите, човекът насреща ще може да си купи точно каквото иска. По този начин ще избегнете чуденето, дали подаръкът ще се хареса, дали е подходящ размер/цвят и т.н.  
 
 
Lancome подаръчни комплекти за грижа за кожата. Според мен един прекрасен подарък за всяка дама от 25 години нагоре е подаръчният комплект Génifique, съдържащ 30 мл. от подмладяващия серум Génifique Youth Activating Concentrate, 15 мл. от околоочния серум Génifique Youth Activating Eye Concentrate и 7 мл. от коректора за по-красива кожа Visionnaire. Този подаръчен комплект се продава за  165 лв.
 
В тази част нарочно включих основно комплекти за грижа за кожата, тъй като според мен точно по Коледа излизат най-изгодните предложения за кремове и ще получите най-много продукти за парите си. Очаквайте продължение по темата в последната част от тази серия.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар