неделя, 9 декември 2012 г.

Dior Diorific Le Grand Bal 901 Diva

Dior Diorific Diva ми беше в списъка с желания от първата снимка, която видях с тази невероятно симпатична опаковка. На живо на вечерна светлина наистина изглежда като че ли държиш лъскава коледна декорация в ръката си и гледайки тази луксозна стъклена топка със златиста капачка, просто изпитвам необходимостта да се усмихна и да се зарадвам, че идва Коледа.


Dior Diorific Diva от Grand Bal колекцията е черен кремав лак с нотки на кафяво и многоцветни брокатени частици с виолетови, златни и бронзови оттенъци. Като повечето лакове на Диор и този се нанася много лесно без да оставя черти и е плътно покривен на два пласта.

В бутилката на дневна светлина се виждат различните частици

За съжаление така и не изгря слънце, за да мога да покажа истинската красота на лака...

Четката е плоска, средно широка и добре отрязана и въпреки че не е в обичайната заоблена форма като лаковете в стандартната опаковка, е много удобна за ползване. Доста ме впечатли скоростта, с която изсъхна, както и стъкления блясък, който този лак оставя и поради това този път пропуснах топ лака.
на нокъта на дневна светлина 

Очевидно е, че цветовете от цялата коледна колекция на Диор не са нещо невиждано и лесно може да намерите доста по-евтини алтернативи в дрогерията. Въпреки това Диор лаковете са с изключително добра консистенция и само заради тази опаковка според мен си заслужават покупката, ако искате да се поглезите или да зарадвате някого.1 коментар: