сряда, 8 април 2015 г.

Празни опаковки 04/15 - част 1 CHANELПак съм понатрупала една голяма купчина с празни опаковки и даже се налага да разделя поста, за да не стане безкраен. Ето първата част, с продуктите, които съм изразходвала от CHANEL:


CHANEL Le Vernis Black Pearl - не знам как да ви опиша чувството на удовлетвореност от това, че съм успяла да довърша една цяла опаковка на един лак. Тооолкова съм горда със себе си с това постижение и колкото и да е абсурдно се радвам повече на това, че съм успяла да привърша това шишенце, отколкото ако си бях купила някой нов лак. За Black Pearl мога да кажа, че не ми беше най-любимият и май се прехласнах да го купя навремето, защото знаех, че е лимитка. Цветът е уникално красив, точно копие на естествена черна перла със същите зеленикави перлени частици, но като формула и удобство на нанасяне този лак не е най-доброто, на което брандът е способен и според мен, ако изобщо можете да го намерите още, по-добре си дайте парите за нещо друго. Аз имам малко останало в шишето, но смятам да го запазя за суочове за сравнение с бъдещи лакове.


CHANEL Perfection Lumiere Velvet - писала съм подробен отзив за него тук, така че ще съм кратка. Много харесвам консистенцията и финишa на този фон дьо тен. Много е лек и не се усеща изобщо върху кожата. Придава много хубав "фотошоп"-завършек и прикрива несъвършенствата, също така изравнява тена на лицето. Недостатък разбира се е трайността, която при мазна Т-зона с пудра при мен е около 7-8 часа и след 10-тия особено в зоната около носа започвам с лупа да издирвам остатъците от него. Въпреки това за мен CHANEL Perfection Lumiere Velvet е голям любимец заради естествения вид на кожата, който придава и лекотата му.


CHANEL Gentle Bi-Phase Solution Eye Makeup remover - споменавала съм го няколко пъти в този блог, така че вероятно знаете, че за мен това е най-добрият разгримиращ разтвор. Маха бързо всичко от очите, включително и изкуствени мигли и водоустойчива спирала, не щипе изобщо и е единственият дегримьор, при който никога нямам черни "конци" в очите.CHANEL La Nuit - и за този серум съм писала отзив тук. Като цяло впечатленията ми са доста положителни и според мен като добавка под нощния крем беше добра комбинация като анти-ейдж ефект. Кожата на сутринта е по-свежа и тенът изглежда изравнен и избистрен. Не знам още дали да си го купя отново обаче, просто защото миризмата на рози ми идваше малко тежка на моменти, а аз не обичам този аромат, така че преди да си го купите, задължително помиришете дали ще ви хареса. Това му е единственият недостатък според мен обаче.


CHANEL Vitalumiere Aqua - това ми беше дългогодишният фаворит, който миналата година бе изместен от братовчеда му Perfection Lumiere Velvet. Харесвам много завършекa му, който е малко по-сатенен, но и с него имаме неразбирателство по отношение на трайността - без пудра нямам шанс повече от няколко часа с него. Този фон дьо тен също е много лек, но в сравнение с Perfection Lumiere Velvet e малко по-"тежък". Ако сте с нормални или даже клонящи към по-сухи кожи и обичате естественото излъчване на кожата, горещо ви препоръчвам CHANEL Vitalumiere Aqua. Аз засега имам доста нови фон дьо тен, както можахте да видите от последните ми покупки (тук), така че няма да се налага скоро да си търся нов.


CHANEL Hydra Beauty Nourishing Lip Care - и за този продукт доста пъти вече ви разказвах. Харесва ми много и вече си купих нова опаковка от него. Искам тук да допиша нещо, което май не споменах в подробния си отзив за този продукт (клик), а именно, че това не е продукт-чудо, който ще ви оправи устните за едно денонощие. С постоянство при нанасянето (задължително вечер преди лягане и може 1-2 пъти през деня) след няколко дни ще усетите облекчаване на опънатите устни и чак след това при редовно нанасяне те просто ще се нормализират и няма да имате повече проблеми с тях. Аз лично не мисля, че някога съм ползвала по-добър продукт за устни, но все пак всички сме различни.

Това е от мен за днес :) Не забравяйте да ме последвате в instagram, twitter и facebook!
Няма коментари:

Публикуване на коментар