вторник, 21 април 2015 г.

Kerastase Nutritive Bain Satin 1


шампоан Kerastase Nutritive Bain Satin 1

Днес ще ви разкажа накратко за шампоана Bain Satin 1 от Kerastase Nutritive серията. Според производителя Bain Satin 1 е насочена към нормални и дори леко сухи коси. Аз мога да го потвърдя, че за този тип е най-подходящ. Шампоанът е много приятен за ползване, пени се добре (което за съжаление се дължи на съдържанието на сулфати) и се измива лесно и бързо. На пипане косата е мека и изглежда здрава и лъскава.

шампоан Kerastase Nutritive Bain Satin 1

За тези от вас, които не ме следят чак толкова отдавна, моята коса е сравнително тънка и мека, не е много гъста, с омазняващи се корени е и за сметка на това поради честото изрусяване е с леко по-сухи краища. Съответно за моята коса Kerastase Nutritive Bain Satin 1 не се оказа най-подходящият шампоан. Доста бързо започнаха да ми се омазняват корените и ми се наложи да зачестя миенето до на през ден. Ползвах го последните месеци и вече съм приключила тази опаковка. Аз лично няма да си купя Bain Satin 1 отново именно заради това, че явно е малко тежък за мен, но както казах, ако сте с нормални или клонящи леко към сухи коси, този шампоан ще ви допадне доста. Купих си го за 40 евро от lookfantastic тук на промоция в комплект с балсама, за който ще ви разкажа идните дни.


1 коментар:

  1. Имам абсолютно същата коса и следя с много голям интерес ревютата ти за продукти за коса. Опитвам се да си мия косата на три дни и шампоанът винаги е много проблемен,ще ми е любопитно да ти чуя мнението и за балсама :)

    ОтговорИзтриване