петък, 17 април 2015 г.

Benefit Roller LashТрябва да си призная, че купих Benefit Roller Lash без някакви особени очаквания и без да си направя труда да прочета някой отзив из интернет пространството. Просто ми трябваше спирала, а тази беше излезнала току-щo, така че реших да си я взема.


Да започнем с обещанията на бранда: Benefit Roller Lash е маркетирана като супер извиваща и повдигаща миглите спирала. Реалността при мен беше следната: не само, че не извива миглите, но формулата е прекалено течна и на мен ми изправяше миглите след нанасяне. Когато изсъхне, задържа това, което е останало от извивката, но за мен това не е достатъчно задоволителен резултат след като съм се занимавала да ги извивам с миглоизвивачката преди това и иначе без спиралата си стоят добре извити през деня. Със сигурност не забелязах някакъв повдигащ ефект и нямам шанс без ползването на миглоизвивачка . Дефинира миглите, но не издължава и не придава особен обем. Апликаторът е силиконов, но според мен е малко твърд и не е много приятен за ползване.


Това, което най-много ме дразни при тази спирала е колко трудно се сваля. Дори и разгримиращият разтвор на CHANEL се затруднява с нея, а с него свалям водоустойчиви спирали и лепила от изкуствени мигли за секунди. Трябва доста да потриете, за да успеете хубаво да махнете всички остатъци, което на мен лично ми е много неприятно. Това не значи обаче, че Benefit Roller Lash няма да ви се размаже през деня, ако се смеете....


Отзивът този път ми е доста кратък, но просто не виждам какво толкова да ви кажа. На мен Benefit Roller Lash изобщо не ми допадна и не ви я препоръчвам.

1 коментар: