четвъртък, 23 април 2015 г.

Weleda Skin FoodТози травъл размер на Weleda Skin Food* ми бе изпратен за тестване и тъй като почти съм приключила опаковката, дойде време и за кратък отзив. Weleda Skin Food е насочен към кожа със сухи или загрубели участъци, чувствителни зони или просто ако искате много силно подхранване под формата на SOS продукт. Може да се ползва както на лицето, така и на тялото.


Weleda Skin Food е бял на цвят крем и като консистенция е доста гъст. Попива сравнително бързо, но оставя съвсем лек мазен слой, ако не сте със сухи кожи. Мирише много силно на билкова аптека и макар ароматът да не е неприятен, определено е разпознаваем и трябва да свикнете с него. Weleda Skin Food съдържа масло от слънчогледови семки, лайка, невен и екстракт от розмарин. Не съдържа консерванти, оцветители, минерално масло или синтетични аромати. Много е подходящ, ако имате сухи колена или лакти.


Моят първи сблъсък с този известен крем беше точно след една настинка, когато носът ми се белеше супер много. Нанесох Weleda Skin Food и още на следващата сутрин, кожата около ноздрите ми беше в идеално състояние. Това си признавам, че доста ме впечатли. Започнах да го ползвам по-честичко вечер върху някой от серумите, които ползвам и съм много доволна от това как изглежда кожата ми сутрин. Ползвах го и като крем за ръце преди лягане и ми харесва. Въпреки че по принцип нямам чак суха или чувствителна кожа, смятам да си взема пълен размер опаковка и да продължа да ползвам Weleda Skin Food като нощен крем. Определено е продукт, при който разбирам, защо е толкова масово харесван и ви го препоръчвам, особено ако имате проблеми със суха или чувствителна кожа.

*Опаковката ми е предоставена за тестване, но изказаното мнение си е изцяло мое!

Няма коментари:

Публикуване на коментар