петък, 11 април 2014 г.

YSL Gloss Volupté 202 Rose JerseyYSL Gloss Volupté са ново допълнение към гамата червила/глосове на бранда. Водят се най-леките като текстура глосове на пазара в момента, което аз мога да потвърдя поне спрямо тези, които съм пробвала досега.


Апликаторът на новите YSL Gloss Volupté е страхотен. Много добра форма, която позволява да очертаете добре устните без да се притеснявате, че ще излезнете извън контурите. Текстурата е много лека и не лепне (колкото е възможно един глос да не лепне, все пак е глос в крайна сметка). Има много приятен и осезаем аромат на манго според описанието (според мен е по-скоро диня, но може да се бъркам), който си стои доста време и не изветрява.

YSL Gloss Volupté 202 Rose Jersey е млечно розово със златисти микро-брокатени частици. Определено попада по-скоро в топлата гама и според мен е по-подходящ, ако имате малко по-топъл подтон на кожата. На устните глосът не стои толкова плътен, колкото изглежда в шишето и блещукащите частици не се виждат или поне не осезаемо. Според мен е хубав цвят за през деня,  ако търсите нещо по-естествено.

YSL 202 Rose Jersey общо взето придава блясък на устните, а не толкова някакъв цвят, т.е. не се натрапва изобщо. Като издръжливост е добре, ако не ядете или пиете, в противен случай трябва да нанасяте наново. Може да слагате един пласт, просто за гланц или да наслагвате, за да изпъкне по-силно нюансът на топлото розово. Според мен щеше да е хубаво да е малко по-пигментиран, защото суочът на ръката стои много красиво, но поне на моите устни не се вижда толкова добре освен ако не нанеса доста пластове един върху друг.
YSL Gloss Volupté 202 Rose Jersey ще е едно добро попълнение във вашите колекции, ако си търсите цвят тип "моите устни, но по-хубав" и особено, ако сте с малко по-топъл подтон на кожата. Аз със сигурност ще си купя още цветове от тази гама, тъй като текстурата доста ми допадна.


6 коментара:

 1. Цветът е много хубав! Ако беше малко по-пигментиран обаче! Глосовете и аз нямам търпение да ги пробвам!

  ОтговорИзтриване
 2. Знаете ли кога започва намалението през април в Прити шоп на Гладстон?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ами не, за съжаление нямам представа. Но ето телефона им, ако искате да се свържете с тях: 089 66 88 617 :)

   Изтриване
 3. ПОздравление за блога много е интересен и полезен :)

  ОтговорИзтриване
 4. Уникален цвят, обожавам блога ти :)

  ОтговорИзтриване