вторник, 29 април 2014 г.

♥ Актуални любимци 04/14 ♥

 

Пропуснах миналия месец да ви представя моите любимци, така че ето какво ме е радвало много през последните 2 месеца:


Lancome Lip Lover - глосове за устни в нюансите 357 Bouquet Final, 337 Lip Lover и 355 Framboise Étoile. Направо съм ВЛЮ-БЕ-НА в тези глосове! Много свежи, покривни цветове, разстилащи се като желе на устните и оставящи силен блясък след себе си. Като трайност са супер, оставят и стейн, когато хапвате. И всичкото това на по-нормалната спрямо конкуренцията цена от 24 евро. В България мисля, че все още не са налични, но би трябвало в най-скоро време да ги пуснат по парфюмериите. Аз си ги поръчах от feelunique.com. Препоръчвам ги горещо!


МАС 227 - четка, която по щастлива случайност един консултант в магазина на МАС ми препоръча за нанасяне на коректор. Справя се блестящо с тази задача, покрива добре и разнася краищата, така че с няколко бързи движения покривам и блендирам зачервеното място или кръговете под очите. Много съм благодарна за тази препоръка. Четката e доста големичка (на снимката съм я сравнила с МАС 239) и е доста пухкава, тъй като е направена от естествен косъм. МАС 227 всъщност е сравнително мултифункционална, тъй като може да се ползва за нанасяне на сенки на клепачите, на хайлайтер на различни места на лицето или за прецизно контуриране. Цената й е 67 лв.


Benefit Coralista - този руж е със сигурност един от най-известните в света и честно да си призная бързо се превърна в голям мой любимец. Според мен на тен ще стои още по-добре, но за момента определено допринася за това да почувствам пролетното настроение, което малко ми се губи поради всекидневните валежи. Цветът е светло-коралов със силен златист отблясък, който е осезаем на кожата и е страшно красив според мен. Цената му доколкото си спомням беше 62 лв.


Alterna Caviar сух шампоан на прах - много удобен, тъй като има тънък отвор, който позволява доста прецизно нанасяне точно там, където имам нужда. Харесва ми и това, че не е аерозол, което е доста по-щадящо за природата и поради това го предпочитам пред досегашните ми любимци: сухите шампоани на Klorane и Rene Furterer. Като действие не отстъпва на нито един от тях и съм много доволна като цяло. Цената му е около 29 евро от hqhair.com, но поради това, че е на прах е доста по-икономичен от горе-споменатите конкуренти.


YSL Babydoll - по принцип гледам да не повтарям любимци, за да ви е по-интересно, но открих нещо при тази спирала, която много държа да споделя с вас. Казвала съм ви много пъти, че моите мигли са прави и ми се налага да ги извивам с машинка и че често имам проблеми с прекалено течни спирали, които ми ги изправят отново. Е, открих една, която ми ги извива! Нанесох YSL Babydoll на неизвитите ми мигли и след няколко пласта и няколко минутки забелязах как миглите ми застанаха приятно извити нагоре. Ако искате вярвайте, последните 2 месеца почти не съм посягала към машинката за извиване и значително скъсих времето за занимавка с миглите си. Досега не съм ползвала друга спирала, която да ми извива миглите и съм доста във възторг от тази ;)


Това е от мен за днес :) Не забравяйте да се включите във Великденския Giveaway (тук)!6 коментара:

 1. Тези глосове на Lancome много ги харесвам, все не достигам до тях, но щом са трайни, ще се пробват :)

  ОтговорИзтриване
 2. Относно спиралата YSL Babydoll - може ли сравнение с Le Volume :))) Доколкото видях в нета, четката е силиконова, но как е туша като консистенция?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Като консистенция на туша Le Volume е малко по-течен спрямо Babydoll. Също така при нанасяне миглите стоят доста по-влажни по-дълго време, тъй като с Le Volume се нанася повече туш с едно минаване на четката, т.е. по-бързо се постига покривност, но тази влага на мен ми изправя миглите. Le Volume е катранено черно, Babydoll не придава толкова осезаемо черно. Крайният резултат също е различен, при Babydoll миглите са по-естествено извити, по-"пърхащи" и закачливи, при Le Volume поради извиването с машинка миглите не стоят толкова естествено, но са доста по-черни и с повече обем. Дано това да ти помогне :)

   Изтриване
  2. Благодаря!!! Май продължавам да мисля,че Le Volume е моята спирала:)

   Изтриване
 3. Lip Lovers са тотално изкупени във feelunique. Реших се да ги пробвам и след тези намаления нищо не е останало вече.

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотни любимци! Реших да пробвам и аз Coralista :)

  ОтговорИзтриване