четвъртък, 17 април 2014 г.

Resident Konté трикчета: Как да махнем боя от великденски яйца от ръцетеТъй като както видяхте във фейсбук боядисвах великденски яйца, реших да ви подскажа и как можете да махнете боята, която е останала по ръцете ви след цялото предпразнично развихряне с цветовете на дъгата. Не знам за вас, но аз лично мразя да ползвам ръкавици за каквото и да е било, в резултат на което ръцете ми примерно след боядисването на великденски яйца приличат на бойно поле. Добре че има лесен начин за махане на мазалото: трябва ви купичка, сода бикарбонат и малко вода.Измийте хубаво ръцете си с веро, за да махнете основната част от боята. След това в една купичка изсипете 2 супени лъжици сода бикарбонат и 1 супена лъжица хладка вода.


Разбъркайте хубаво сместа и я нанесете на ръцете, където имате боя. След това с двете ръце започнете да си търкате местата, все едно че правите процедура със скраб.След половин до една минута би трябвало голяма част от боята да се е махнала. Не оставяйте сместа прекалено дълго на ръцете си, тъй като содата изгаря кожата! Измийте хубаво ръцете с веро, докато сте сигурни, че сте махнали всичко. Ако се наложи, повторете процедурата.Като цяло при мен става още от първия път и след като се измия само нанасям крем за ръце и съм готова да излезна ;) 

5 коментара:

 1. Тази публикация за мен е невероятно полезна, защото и аз също като теб мразя да правя каквото и да е с ръкавици и по Великден здравата се омазвам с боя:)
  Обаче вече знам как да я махам, благодаря ти:)

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря. Аз използвам ръкавици и въпреки това проби през тях, но вече съм наясно благодарение на този съвет. Ужасно благодаря отново. Весели и цветни празници

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря,за полезната инфорция!Дано ми помогне!Веднага ще пробвам.Весел празник!

  ОтговорИзтриване
 4. А от ноктите по този начин боята ще се махне ли?Тя направо ми е навлязла вътре в тях и не знам дали ще се махне

  ОтговорИзтриване