сряда, 15 май 2013 г.

Празни опаковки 05/13Осъзнах, че отдавна не съм писала пост за празните опаковки и е крайно време да направя, за да мога да получа удовлетворяващото чувство да изхвърля една купчина продукти, които съм успяла да привърша докрай.


YSL Touche Eclat Nr. 2 - този хайлайтер ми е един от фаворитите, бях писала отзив за него тук. Можете да видите колко размятане е понесъл през последната година, през която съм го ползвала и както винаги не засъхна до последния момент. Този продукт си ми е верен придружител в ежедневния грим и вече съм си взела нова опаковка.


Душ гелове на L'Occitane. Купих си 2 броя от тези душ гелове, защото ми харесаха ароматите им - на черешов цвят и на зелен чай (който тепърва ще довършвам). Опаковките са доста ретро, но са симпатични и романтични. Цената е около 26 лв. на брой и получавате 250 мл. душ гел. Моето лично мнение е, че не си заслужават покупката само заради свежите аромати. Опаковките са пластмасови, а по отношение на свойствата върху кожата, повечето душ гелове от дрогерията биха се справили аналогично добре. Не мога да кажа, че тези на L'Occitane изсушават прекалено много  кожата, но и не правят нищо по отношение на това да я подхранят и да не стои суха, когато излезна от душа. Според мен е по-добре да си дадете парите за някой от другите продукти на L'Occitane. Като например:


Крем за ръце L'Occitane Amande Smooth Hands с бадемово мляко. Този крем за ръце ми е един от абсолютните фаворити. Хидратира много добре, попива незабавно и има траен ефект. Купувам си го при всяка възможност и общо взето във всяка чанта имам някой от кремовете за ръце на L'Occitane, тъй като освен всичко са и много компактни. Препоръчвам ви ги горещо, въпреки че осъзнавам, че са малко скъпички (15 лв. за 30 мл.) в сравнение с кремовете за ръце на френските аптекарски марки, някои от които също са много добри.


Мицеларна вода Vichy Purete Thermale Solution Micellaire Apaisante - определено съм доволна от разгримиращите свойства на тази мицеларна вода и вероятно ще си купя отново от нея, особено ако я хвана на промоция. По отношение на успокояващите свойства при чувствителна кожа обаче, според мен тази мицеларна вода не прави нищо за подобряване на състоянието. Ако имате проблеми с кожата, по-добре си купете мицеларния разтвор на BIODERMA за чувствителна кожа.


John Frieda luxurious Volume Thickening Shampoo шампоан за обем - харесвам го доста и забелязвам разлика в обема на косата си, когато съм се измила с него спрямо други шампоани, които не са за обем. Самата коса стои по-гъста на пипане. Купувала съм този продукт и преди и ще си го купя пак, когато привърша някои от сегашните ми шампоани. 


Chanel Rouge Coco Baume - любим балсам за устни за чантата, който вероятно скоро ще си купя пак, защото определено ми липсва в ежедневието. Подхранва устните и има добра трайност. Металната опаковка се е поизтъркала по ъглите, но пак изглежда доста елегантна и се забелязва само отблизо. Подробен отзив можете да намерите тук.


Seche Vite Top Coat - и за тази топ лак сте чели вече много хвалебствия от мен тук. Абсолютен Свети Граал за мен и естествено вече имам нова опаковка от него. За момента не съм ползвала по-бързо съхнещ топ лак.
Няма коментари:

Публикуване на коментар