вторник, 11 ноември 2014 г.

CHANEL Camelia de Plumes

За тазгодишната си Коледна колекция CHANEL са почерпили вдъхновение от лекотата и деликатната нежност на перото. Коледната колекция COLLECTION PLUMES PRÉCIEUSES DE CHANEL включва:

  • CAMÉLIA DE PLUMES - пудра-хайлайтер  
  • LES 5 OMBRES DE CHANEL OISEAUX DE NUIT - палитра с 5 цвята сенки за очи, включваща черен нюанс за по-скулптуриран вид на грима, сребристи и златисти нюанси, както и двойка сиви цветове с меки лавандулови и тъмни лилави нотки. 
  • STYLO YEUX WATERPROOF 987 OR BLANC - водоустойчив молив за очи в бледо златист цвят, идеален за озаряване на погледа и придаващ елегантност на всяка визия.
  • ILLUSION D'OMBRE 847 ENVOL - нежен прасковен цвят с шимър частици
  • INIMITABLE INTENSE ESSENTIAL NOIR - наситено черна спирала за извити и обемни мигли

  • ROUGE ALLURE VELVET 337 LA FLAMBOYANTE - огнен червен цвят матово червило
  • ROUGE ALLURE 227 VOLAGE - прасковено розово за една естествена усмивка
  • JOUES CONTRASTE 180 CARESSE - неутрален прасковен руж със загатната сребриста перла
  • LE VERNIS 687 PHÉNIX - ярък червен цвят 


Това, което чаках с голямо нетърпение от тази колекция бе пудрата-хайлайтер CHANEL Camelia de Plumes. Трябва да си призная, че трудно се осмелих да докосна тази пудра, за да не разваля прекрасната шарка на иконичната камелия, изрисувана чрез пера.


Опаковката съдържа 8 гр. продукт и е на цена 112 лв. CHANEL Camelia de Plumes е защитена с обичайния кадифен пауч и върви в комплект с малка скосена четчица от естествен косъм, за която също е предвидено отделение.


CHANEL Camelia de Plumes е с платинена основа и отблясъци на бледо златисто. Съдържа и много миниатюрни микрочастици шимър. Като текстура тази озаряваща пудра е "мазна" и фина. Ако ползвате четчицата за нанасяне микрочастиците се забелязват повече. Ако ползвате пръстите си, ще получите по-хомогенен металически отблясък, а шимър-частичките ще са по-дискретни. Както и да я ползвате обаче, ефектът от тази пудра е зашеметяващо красив.


Нарочно съм снимала на сребрист фон и с бяла декорация, за да видите разликата в цветовете. Пудрата не е просто плоско сребристо, но има по-топли нотки вътре и не е бяла. Също така при различните светлини нюансите се променят.CHANEL Camelia de Plumes дневна светлина и силно слънце, нанесена с пръст

изкуствено осветление, отляво: нанасена с четка, отдясно: нанасена с пръст

Мисля, че заключението от всичките суперлативи по-горе е ясно: ако можете да я намерите, купувайте я! Ако сте от София, мисля, че в Prestige срещу парка Заимов имат наличности още (тел. 0886736269). Невероятно красива пудра-хайлайтер, със страхотна формула и перфектен завършек. Абсолютен шедьовер! Браво на CHANEL!

3 коментара: