четвъртък, 10 октомври 2013 г.

Alterna Caviar шампоан за обемНаскоро се сдобих с Alterna Caviar Bodybuilding Volume Shampoo по препоръка на моята фризьорка. Както съм споменавала и друг път косата ми не е от най-гъстите, даже по-скоро е тънка и рядка и поради това все издирвам продукти, които да й придадат максимален обем. Alterna Caviar Bodybuilding Volume Shampoo се оказа голямо попадение.


С Alterna Caviar косата ми е лъскава и има видим обем, а на пипане е здрава и като че ли доста по-гъста. Шампоанът е безцветен и сравнително доста течен, така че трябва да внимавате да не го изсипете между пръстите си. Ароматът му е приятен и не е натрапващ се, но според мен не е и някакъв специален или запомнящ се. Не се притеснявайте заради името, не съдържа никакви гадни хайверени топчета ;)


Това, което също много ми харесва е, че Alterna Caviar Volume не съдържа сулфати, парабени, натриев хлорид или глутен. Въпреки това се разпенва бързо и лесно и измива много добре дори и доста мазна коса. Има някакъв защитен комплекс против стареене на косъма и предпазва цвета от отмиване. Във възторг съм от този шампоан и го препоръчвам горещо!

5 коментара:

 1. От къде може да се закупи и на каква цена?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. От някои фризьорски салони и от Hqhair.com. Цената беше около 70-80 лв.

   Изтриване
 2. Здравей, номинирах те за този таг- http://merycosmetic.blogspot.com/2013/10/tag-liebster-award.html

  ОтговорИзтриване