понеделник, 7 октомври 2013 г.

Ciaté dangerous affair 013Отдавна ми се искаше да изпробвам някое лакче на Ciaté заради уникално сладката опаковка с черна панделка. Най-накаря се спрях на dangerous affair 013, тъй като изведнъж ми скимна, че не съм носила от много време червен лак, а този ми се стори идеален за есента. Извинявам се предварително за снимките. Не знам колко различни опита направих и колко филтъра ползвах, за да хвана истинския цвят в кадър, но просто не става. В действителност цветът е ярък и една идея по-черешов.


Ciaté dangerous affair е кърваво червен лак с тесктура на гел. Употребявам кърваво в буквалния му смисъл - ноктите изглеждат точно като обляни с прясна кръв. Има нещо вампирско в цялата работа. На пръв поглед не звучи много привлекателно, но според мен цветът е убийствен. Особено на по-бяла кожа този цвят ще стои много добре.


Като покривност, на два пласта стои ок, но ако са по-тънки аз лично ви препоръчвам три, защото иначе нокътът отдолу може да прозира. Съхне задоволително бързо, но аз слагам отгоре Seche Vite или Sally Hansen Insta-Dri и с тях разбира се изсъхва доста по-бързо. Като трайност издържа поне 3-4 дни при мен. Дори без топ лак е много лъскав, има почти стъклен блясък през първия ден, но с времето се губи. Стои особено добре на къси леко заоблени нокти. Пробвах да го нося и на по-дълги с бадемова форма, но според мен визията става малко агресивна.


Според мен Ciaté dangerous affair 013 представлява модерен поглед върху класическия червен маникюр, тъй като геловата визия е малко по-различна от традиционната. За почитателките на червения маникюр този цвят ще си заслужава вниманието ( и инвестицията).3 коментара:

  1. Същият лак го пробвах благодарение на приятелка :) Наситен цвят и страхотен гел финиш <3

    ОтговорИзтриване
  2. Къде могат да се намерят лаковете на Ciate? .. до сега ги поръчвах единствено онлайн

    ОтговорИзтриване