четвъртък, 31 октомври 2013 г.

♥ Актуални любимци 10/13 ♥


Без много обяснения и въведения, ето ги актуалните ми любимци за октомври:


Alterna Caviar Bodybuilding Volume Shampoo (отзив тук) - влюбена съм в този шампоан за обем и във вида на косата ми след като съм го ползвала. Косата ми е много лъскава, плътна на пипане, много лека и жизнена и с видимо повдигнати корени. Ефектът държи и на следващия ден, както и след обработване с преса, маша и т.н. Цената му е около 77 лв. в селектирани фризьорски салони или можете да си го поръчате от тук.L'Occitane Milk Concentrate мляко за тяло - тъй като последните уикенди все не съм в София този малък помощник ми помогна много да си поддържам кожата на тялото в добре подхранено състояние. Купувам това малко бурканче всеки път, когато ми свърши, защото е много практичен травъл размер, а аз не обичам да мъкна пълен размер опаковки, когато пътувам. Milk Concentrate на L'Occitane попива много бързо, стяга кожата, а дори и да сте с много суха кожа през зимата това млечице ще я успокои и подхрани. Цената му не ми е от най-любимите, 20тина лева за 50 мл и свършва много бързо, нооо някой път ние жените трябва просто да се поглезим, без да му мислим много много ;)


Dior Creme de Rose балсам за устни (42 лв.). Мисля, че съм писала и друг път за него, но тъй като последните месеци го ползвам почти само него, мога да каже, че се превърна в голям любимец. Направи ми впечатление, че напоследък започна да набира голяма сила сред Ютюбърките, при това абсолютно основателно - Dior Creme de Rose подхранва много добре устните. В момента го ползвам всяка вечер преди лягане и съм забелязала колко са гладки устните ми на сутринта. За момента не може да бие безспорния ми фаворит на CHANEL Hydramax+ Lip Care, но е много близо зад него в класацията.


Real Techniques Expert Face brush - на мен страшно много ми допада колко приятен завършек получавам с тази четка и колко бързо успявам да си нанеса и разнеса фон дьо тена. Но най-вече открих, че RT Expert Face Brush е перфектна за нанасяне на кремообразен руж! Боря се от началото на лятото с пръсти с този на Диор, просто никоя друга четка, която имам не става за него и останах много приятно изненадана, когато изпробвах с тази. Принципно за ружове на прах съм много доволна от четката за руж на марката, която имам. Смятам да си поръчам поне още една RT Expert Face Brush, както и други четки от марката, тъй като според мен качеството им е прекрасно и определено си заслужават при тези цени. Жени е написала доста подробен отзив за част от другите четки тук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар