вторник, 8 януари 2013 г.

TAG: Големите очаквания

Хайде и аз сега да направя една Контра и да ви представя един ТАГ, който виждам, че набира сила в youtube. Малко съм го видоизменила и става въпрос за нещата, които искате да промените тази година и целите, които сте си поставили във връзка с външния вид. Ето ги и моите планове:
1. От кой лош бюти навик искаш да се отървеш?
Искам да престана да забравям да си слагам околоочен крем. Вече съм на възраст, при която не мога да си позволя такъв компромис, тъй като визуално започват да си личат последствията.
2. Коя бюти тайна искаш да добавиш тази година?
Купих си блендер. Сега смятам да видя дали красотата наистина идва отвътре (в буквалния смисъл) и съм решила всеки ден да пия някакъв зелен смути. Също така четох, че мангото повлиявало благоприятно текстурата на кожата. Ще ви държа в течение как върви този експеримент ;)
3. Кой продукт ти е миналогодишният фаворит?
Следващият ми пост ще е за Топ 10 на 2012 г., така че там ще има доста фаворити ;) Може би най-много тази година ме впечатли Lush Flying Fox. Ползвала съм по-натурални/луксозни душ гелове и по-рано, но никога постоянно и за по-продължителен период от време и съм изненадана колко добре този душ гел, както и Lush Dreamwash и Lush Snow Fairy се отразиха на кожата ми.
4. Каква ти е целта за годината по отношение на красота/тяло?
Искам да сваля няколко килца (трудна цел, тъй като е напълно несъвместима с безграничната ми лакомия...). Също така искам да намирам по-често време да си сложа някоя маска на лицето, (дали почистваща, дали подхранваща, няма значение).
5. Моята препоръка за тази година?
Бъдете по-усмихнати и лъчезарни! Нацупените жени не са на мода ;)Тагвам:


4 коментара:

 1. Бшаодаря за тагването! Интересни въпроси, беше ми мниги приятно да чета отговорите :) Ще отговоря скоро и аз :д

  ОтговорИзтриване
 2. Любопитно, ще се включа през уикенда :)
  По 2. съм сигурна, че ще имаш видим (и много вкусен) успех. С удоволствие да си ползваш блендера и да споделиш и резултати, и рецепти :)

  ОтговорИзтриване
 3. Много ми беше интересно да прочета отговорите ти и благодаря за таг-а. При първа възможност, ще се включа с отговор :)

  ОтговорИзтриване
 4. Блаодаря за тагването!
  Ще пробвам да се включа скоро ;)

  ОтговорИзтриване