вторник, 29 януари 2013 г.

CHANEL Stylo Yeux Waterproof 102 Béryl


Напоследък доста ми се увеличиха професионалните ангажименти, поради което поствам малко по-рядко, но се надявам идните няколко седмици нещата да се понаместят и пак да започна да пиша по-често... Днес ми се наложи да променя малко плановете си, тъй като исках набързо да мина да разгледам новата пролетна колекция на CHANEL, която се появи по парфюмериите. Естествено нямаше как да си тръгна с празни ръце и взех нещото, което чаках най-много от тази колекция, а именно - лимитирания молив за очи Chanel Stylo Yeux Waterproof в нюанс 102 Béryl


Знам, че е малко странно, че при огромното разнообразие от предложения от страна на CHANEL аз чакам точно конкретен молив за очи, но причината всъщност е доста елементарна. От много време търся молив в някакъв светъл/телесен цвят, който да използвам през деня за долната очна линия, който да ми освежи погледа  без да се натрапва с някакъв осезаем цвят. Вече доста време отчаяно издирвам молива на CHANEL Le Crayon Khol в нюанс 69 Clair, но не мога да го намеря абсолютно никъде. Когато видях първите снимки на CHANEL Stylo Yeux Waterproof 102 Béryl ми стана ясно, че ще ми свърши прекрасна работа като заместител, въпреки че де факто като концепция е мнооого различен.


Béryl е доста интересен цвят - бежава основа с бледо розов нюанс с лилавеещ оттенък и металически завършек. Идеално "отваря" очите и поради лилавите нотки неутрализира червените вампирски очи, с които заради многото часове пред компютъра като че ли вече трайно съм се сдобила. На дневна светлина лавандуловият оттенък се проявява по-силно и според мен Béryl е по-подходящ за момичета с по-светли кожи с неутрален или розовеещ оттенък. При по-топлите тонове на кожата според мен може и да се "бие", ако го носите отгоре на клепача, но за водната линия би трябвало да ви е ок.


CHANEL Stylo Yeux Waterproof са водоустойчиви, така че имат прекрасна трайност върху водната линия. Опаковката им позволява с въртене да прибирате или да изкарвате щифта и ако се наложи има вградена острилка, за да изтъните върха.


Ако търсите нещо за подчертаване на погледа, ви препоръчвам горещо CHANEL Stylo Yeux Waterproof в нюанс 102 Béryl. Имайте предвид, че нюансът е лимитиран и може да свърши. Не съм взела окончателно решение дали ще си взема нещо друго от тази колекция. За момента помолих да ми запазят сатенената пудра Poudre Signée de Chanel, когато дойде, тъй като е изключително красива и според мен си заслужава, а и още се чудя на лака Fracas, но не съм се решила за него. Ако ги искате, би трябвало от петък да са налични в парфюмериите.
Няма коментари:

Публикуване на коментар