вторник, 9 октомври 2012 г.

Lush Prince крем за бръснене


Малко по малко ще пиша отзиви за отделните продукти от скорошните ми придобивки от Lush. Искам да ги изпробвам достатъчно обстойно, за да мога да ви дам някакви по-конкретни и по-смислени отзиви и заради това може би ще се позабавя малко с писането. Засега като за начало ще ви разкажа за Lush Prince.Първият ми сблъсък с крема за бръснене Lush Prince беше катастрофален! Намокрих си леко краката както правя винаги, гребнах малко количество от опаковката, нанесох го и се учудих супер много. То стана една рядка водниста каша, която като че ли не искаше да стои върху краката ми без значение колко се опитвах да я намажа по-обилно. Минах със самобръсначката отгоре и само усещах как ми се закачат косъмчетата и кожата и как няма никакво подобрение спрямо обикновените пяни за бръснене (които аз лично въобще не харесвам). Абе като цяло има само една дума, с която бих могла да опиша първото ми ползване: трагедия.... След няколко различни опита с повече вода, с по-малко вода, с повече крем, с опити за смесване на каша предварително и т.н., реших да изпробвам да го нанеса директно върху суха кожа като не хранех много надежди това да помогне или въобще да стане. Да, ама помогна! При това много! Супер лесно се избръснах, никъде не заядоха ножчетата и кожата ми беше идеално гладка след това. Дори не се налагаше да се измия според мен (не съм на 100% сигурна, тъй като си взех душ все пак), но кожата ми стана сатенено гладка и много мека на пипане. 

 
В опаковката кремът за бръснене Lush Prince изглежда като онзи известния крем на Нивеа - бял и гъст. Има много симпатична лека лимонена миризма и е претъпкан до капачката с етерични масла - кокосово, бадемово, ленено, кипарисово, шеа, от портокалов цвят, от мандарина, медена пита, розова вода и т.н. На опаковката е показано и кога и от кого е произведен и докога трябва да бъде използван продукта.

 
Пробвах Lush Prince на краката, под мишниците, върху бикини зоната - направо съм във възторг! Кожата ми е като бебешко дупе след това и дори под мишниците, където доста често ме боли след като съм се избръснала, с този крем нямам никакви такива неприятни усещания.

Единствен недостатък, който намирам в този продукт или по-скоро това важи за всички продукти на Lush е това, че никъде няма нормално точно описание как да ползваш продуктите им. Не ми се занимава за всеки отделен продукт да влизам в интернет и да търся отзиви как точно да го използвам, за да остана доволна от продукта от първия опит. Аз съм Дева, на мен ми трябва логично (дори може и по-техническо) описание, за да зацепя. Тези описателни разкази в стил детска приказка на опаковката и на сайта на компанията без конкретизация доста ми лазят по нервите и заради това за момента още се намирам във фазата на проба и грешка с част от другите продукти, които си купих.
 
Lush Prince в България се продава за 15 лв. за 100 гр., като ако си спомням правилно имаха и вариант в по-голяма опаковка. От сега нататък със сигурност няма да купувам друг крем за бръснене освен този. По отношение на този продукт от Лъш едно е сигурно: Принцът се превърна в крал за мен ;)

 

1 коментар:

  1. Браво, че си намерила удовлетворяващ начин на ползване за крема! При следващото ти посещение в Lush, поискай си рекламната брошура - представлява дебел вестник (има го и онлайн между другото), нарича се Lush Times. Там всеки продукт е описан със съставки и начин на употреба. Аз оттам гледам какво да правя с мазилата :)

    ОтговорИзтриване