четвъртък, 4 октомври 2012 г.

Червило Dior Addict 465 Singuliere


Dior Addict 465 Singuliere си го купих преди много време, някъде в началото на пролетта и специално го бях снимала за блога,  докато беше ново. Не знам защо обаче все забравям да пиша за него, въпреки че го носих цяло лято. Това ми е едно от любимите розови червила, тъй като е като балсам, много кремаво и хидратиращо и според мен е идеален цвят за ежедневието. Като си го сложа и се чувствам като кукличка ;)

 

 
Опаковката е традиционната за червилата от гамата Dior Addict: сребрист метален контейнер с овално топче накрая и с прозрачна пластмасова капачка със загатнато иридесцентно покритие и голям надпис Dior. Опаковката е малко голяма, но изглежда  луксозна и е удобна за ползване.

Dior Addict 465 Singuliere на дневна светлина

Dior Addict 465 Singuliere със светкавица
 
Аз лично бих причислила Dior Addict 465 Singuliere към категорията на Барби червилата. В опаковката червилото изглежда доста ярко розово, но в действителност цветът е кремаво по-светло розово със студен подтон.  Не съдържа никакви бляскави частици и не е прекалено лъщящо.  Идеално е за през деня, но спокойно става и за вечер, ако не обичате прекалено ярки червила или търсите нещо, което да допълни грима ви, а не да го доминира. Червилото не е с напълно плътно покритие, а с едно нанасяне все още стои леко прозрачно. Наситеността на цвета може обаче да се натрупва и аз лично го нанасям два-три пъти, за да постигна по-плътен резултат.

В първия момент, когато нанасям Singuliere имам чувството, че много подчертава неравности и сухи участъци на устните. Когато го нанесох за първи път направо се втрещих ;) Но като изчакам малко виждам как цветът се разстила, изглажда и покритието става абсолютно равномерно. Червилото е много силно хидратиращо и кремообразно и поради тази причина формулата му не е от най-дълготрайните. За мен лично това не е проблем, тъй като търся подхранване пред трайност, но си зависи вие какво предпочитате. Аз лично много го харесвам заради хидратиращите му свойства и нежния цвят и ви го препоръчвам.


Няма коментари:

Публикуване на коментар