петък, 19 октомври 2012 г.

Clinique Airbrush Concealer


Купих си коректора Clinique Airbrush Concealer преди няколко седмици от Douglas и оттогава се опитвам да се накарам да ми хареса, но за съжаление не се получава. Според консулантката в Douglas и според описанието в опаковката този коректор може да се използва както за покриване на тъмните кръгове под очите така и за скриване на петънца и пъпчици по лицето. Според мен за съжаление не се справя достатъчно добре с нито едната от двете задачи....


Clinique Airbrush Concealer се продава в пластмасова дълга тънка туба с формата на химикалка. Като много други такива продукти и този е със силиконова четка накрая, с която се нанася. За да изкарате продукта трябва да завъртите горната част, докато чуете кликване. Аз лично врътвам докато чуя 2-3 кликвания, защото иначе не излиза достачно количество продукт. Има доста осезаема миризма подобна на спирт, която поне на мен не ми е много приятна.

 
В моите очи Clinique Airbrush Concealer не може да се мери с YSL Touche Eclat, който за мен е абсолютен фаворит до момента за коригиране на тъмните сенки под очите. Туш Екла нюанс номер 2 е много по-покривен и значително по-траен. В качеството си на коректор за пигментирани участъци и пъпки Clinique Airbrush Concealer определено не е достатъчно покривен и има по-скоро озаряващ ефект, ако го нанесете върху друг коректор като MAC Studio Finish Concealer например.
 

 
Продава се за 48 лв. за 1,5 мл и аз лично не ви го препоръчвам. По-добре дайте 14 лв. повече и си вземете YSL Touche Eclat - за под очите този продукт е много по-добър и доколкото виждам за сега и по-икономичен. Ще използвам Clinique Airbrush Concealer докрай, разбира се, но със сигурност няма да си купя този коректор втори път.


 

2 коментара:

  1. Аз точно на този коректор се бях засилила, понеже четох много хвалби, но като го тествах ещо не ме грабна. Миризмата му не звучи никак добре. Ако си гладала Lisa Eldridge, тя много го хвали и харесва

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, вероятно е било от нея. Аз се чудех къде бях чела/чула нещо добро за този коректор и затова го купих... Аз съм й много голяма фенка, но съм забелязала, че част от продуктите,които харесва Лиза за съжаление на мен грам не ми допадат ;)

      Изтриване