сряда, 24 юни 2015 г.

Ole Henriksen african red tea foaming cleanserДнешният отзив е за измиващата пяна на Ole Henriksen - african red tea foaming cleanser. Двоумях се известно време какво да напиша за нея, но в крайна сметка като че ли впечатленията ми са сравнително ясни. 


Маркетиран е за всякакъв тип кожи и съдържа антиоксиданти от африкански червен чай, витамин С, които да освежават тена на лицето, както и растителни екстракти за анти-ейдж ефект. Според производителите редовното му ползване ще подобри визуално състоянието на кожата. Продуктът в шишето е в течно състояние, но когато натиснете помпата от дозатора излиза пухкава бяла пяна. Ползва се по стандартен начин: 1-2 помпания от пяната се нанасят върху навлажнено лице, масажира се с кръгови движения, след което се изплаква.


Моите впечатления са, че наистина озарява тена на лицето след измиване. Забелязвам го по това, че изглеждам сякаш започвам леко да се изчервявам, т.е. кръвообръщението под кожата ми се е засилило. Ефектът не е неприятен, така че не се притеснявайте. За вечер, измива фон дьо тен без проблем и според мен като цяло кожата наистина изглежда по-чиста и свежа, ако се мия с него няколко дни подред. Трябва да си призная обаче, че намирам тази измиваща пяна на моменти за леко агресивна и според мен поизсушава кожата при миене, така че аз не бих я препоръчала за сухи кожи или за хора, които прекарват много време навън през зимата. Като цяло Ole Henriksen - african red tea foaming cleanser май ми харесва за по-топлите месеци и особено за път тази опаковка е удобна, тъй като е лека.
Няма коментари:

Публикуване на коментар