вторник, 16 юни 2015 г.

The Body Shop Fuji Green TeaПри тези невероятни жеги днес искам да ви споделя за два много освежаващи продукта от The Body Shop, а именно новата серия Fuji Green Tea и по-специално за душ гела и лосиона за тяло.


Душ гелът Fuji Green Tea не е нещо по-различно от другите душ гелове на The Body Shop, но на мен ми харесва аромата му: много свеж на зелен чай и може би нещо цитрусово, но няма сладникави нотки, което ме радва.


Не изсушава кожата според мен, а и като усещане е доста лек при нанасяне. Съдържа мед и антиоксиданти от екстракта от японски зелен чай, но съдържа и сулфати. При температурите навън на мен определено ми харесва да се къпя с него.


Лосионът всъщност се води сорбе и е с малко странна консистенция. В първия момент реших, че съм се объркала и съм взела някакъв скраб за тяло, тъй като гелът съдържа и фини частици. При нанасяне обаче тези миниатюрни сферички се пръсват и не усещам никакво стържене или дращене по кожата. В тези микросферички се крие и тайната на този продукт. При разнасянето те освобождават някакъв ожлаждащ агент и цялата кожа се изстудява. Както можете да си представите това е изключително приятно при тези жеги. Попива много бързо, но според мен оставя малко лепкав филм след себе си. Като хидратиращо действие не съм впечатлена, поне при мен след няколко часа кожата на краката изглежда доста суха. За освежаване обаче е божествено и охлаждащото действие трае известно време, така че аз съм доста доволна от покупката.


Аз купих моите опаковки от летището в Мюнхен, но вероятно можете да ги поръчате и от разните онлайн шопове, които предлагат бранда у нас. Знам, че публикувам пак рядко, но просто имам много работа и не насмогвам, а и сега от време на време съм в отпуска и пътувам повече. Поствам обаче сравнително редовно в instagram (тук), така че не забравяйте да ме следвате там :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар