четвъртък, 27 септември 2012 г.

Коледа 2012: YSL Northern Lights

 
В допълнение на бързия преглед на коледните колекции 2012, ето и кратко представяне на продуктите, които са ни приготвили от Ив Сен Лоран:
 
 
 
YSL PURE CHROMATICS COLLECTOR Boréal Palette Nuit Artique - лимитирана палитра с четворка сенки за очи - 3 синеещи нюанса и един кафеникав с бляскави частици, която ще се продава в красиво джобче покрито със сребърни пайети. (около 116 лв.)


 
YSL PURE CHROMATICS  N°12  - четворка сенки за очи. Тази палитра ще бъде от перманентната гама на Ив Сен Лоран и ще съдържа различни нюанси на сивото. (около 100 лв.)
 

Коледната колекция ще включва и два лимитирани ружа YSL BLUSH RADIANCE в цветовете N°7 и  N°8 (около 80 лв.). Също така ще има и хайлайтер под формата на пудра YSL BORÉAL PALETTE - Lumière Polaire за около 116 лв.
 
 
 
Ще се продават и два цвята спирала YSL Volume Effet Faux Cils Shocking в нюансите N°20 – Noir Comet (лимитирана) и N°07 – Cassis Obscure (ще бъде включена в перманентната гама), както и лимитирания цвят очна линия YSL EYELINER EFFET FAUX CILS N°7 – Etoile Dorée (около 64 лв.).
 
 
За Коледа ще ни предложат и два цвята гланц за устни YSL GOLDEN GLOSS N°55 – Bleu Artique и  N°56 - Rose Polaire (около 56 лв.) и не на последно място топ лак с преливащи се в цветовете на дъгата частици YSL LA LAQUE COUTURE N°33 – Première Neige (около 54 лв.)
 
 
Коледната колекция на YSL беше последната, от която дълго време не се бяха появявали снимки, но ето че и те не пропуснаха да ни хвърлят в предколедна треска в настоящото циганско лято.
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар