четвъртък, 21 юни 2012 г.

Есен 2012: Dior Golden Jungle

Ето, че се появиха и първите промоционални снимки на есенната колекция на Диор: Dior Golden Jungle. Темата очевидно е леопардова, което не е нещо особено ново или силно заинтригуващо, поне според мен. Явно от Диор са на мнение, че животът е джунгла, но в златно-леопардов вариант.
Цветовете определно са неутрални и земни, но на снимките си личи, че с тях може да постигнете грим, който да се набива на очи. Ето и любимата ми снимка от всичките налични за момента:

Колекцията съдържа една купчина различни палитри със сенки за очи. Основната палитра е типичната за Диор с 5 цвята и този път ще бъде издържана в зеленикаво-камофлажни нюанси (Khaki Palette - каки, златно, кафяво, бежово и шампанско). В колекцията ще бъдат включени и две палитри с допълващи се тройки сенки в неутрални тонове (Ivory Glow и Nude Glow). Най-разпознаваемите безспорно ще бъдат "леопардовите" палитри, предлагани в нюансите златно кафяво и златно каки и съдържащи допълващ гланц за устни.
Златната Джунгла ще съдържа 3 цвята лакове за нокти (Dior Vernis Gold, Khaki и Brown). На пръв поглед лаковете изглеждат доста близки до лимитираната колекция лакове на Chanel "Les Khakis" и по-точно на Khaki Vert и Khaki Rose. Промоционалните снимки на Диор обаче често не възпроизвеждат реалните цветове, така че вероятно на живо ще изглеждат различни. Ще се продава и двойка лакове за "кроко" маникюр (тук не мога да не намекна: "Е, не сте ли закъснели малко?!").


Диор Златна Джунгла ще включва и два цвята руж (Sunkissed Cinnamon и Sugar spice), както и четири червила от гамата Dior Addict в цветовете 646 Wild, 816 Instinct, 852 Fatale и 962 DaringНа пръв поглед колекцията ми изглежда малко невзрачна, а леопардовото мога да го възприема като сафари акцент за лятото, но ми се губи малко като лайтмотив за есента. От друга страна най-малкото Khaki Palette с петте сенки както и палитрите с леопардовите мотиви ми изглеждат привлекателни. Ще се оставим да бъдем приятно изненадани в края на август ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар