неделя, 10 декември 2017 г.

Baby essentials: пижами с вградени ръкавичкиМисля да направя серия в този блог за покупки за бебоци, които са ни били изключително полезни, както и отзиви за различни бебешки марки и продукти. Днес започвам с нещо, което според мен си е направо от първа необходимост при новородено и спестява доста главоболия: пижамки с вградени ръкавички.

бебешки ръкавички

Като всички новородени и Бебо имаше доста остри и мнооого бързо растящи нокти, които едвам се виждаха и аз много се затруднявах да режа. Бебо обаче обичаше да си дращи лицето и ръцете постоянно му бяха там. Опитах се да му сложа бебешки ръкавички точно два пъти. Отне ми всеки път по няколко минути борба и треперене да не му направя нещо на някое миниатюрно пръстче, а той ги свали точно след няколко секунди. Повече не съм се и опитвала... Според мен ръкавичките са абсолютно излишна покупка и ще си улесните живота значително, ако направо си купите пижами с вградени такива, които само трябва да обърнете и бебчето няма шанс да се измъкне само. 

бебешка пижама с вградени ръкавички

бебешка пижама с вградени ръкавички


Като качество и модели, аз съм най-доволна от Mamas&Papas (клик) и John Lewis (клик), последвани от Next (клик). Причината да сложа Next малко по-назад е, че стъпалата са по-къси отколкото при другите два бранда и съответно на моя Бебо му окъсяват по-бързо отколкото самата дрешка и може да я носи малко по-малко при един и същ размер. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар