сряда, 4 февруари 2015 г.

Новите CHANEL Rouge CocoДнес мисля да ви представя съвсем накратко обновените червила Rouge Coco, които ни очакват от CHANEL през месец март и най-вече исках да ви покажа двете рекламни снимки с Кийра Найтли, защото цялостните визии ми допадат страшно много ;)


Новата формула на Rouge Coco е трябвало да се пребори с още 32 разработени и 18 тествани конкурента, за да се докаже като перфектния баланс между хидратация и комфорт. Тъй като устните са по-красиви, когато са добре хидратирани, от CHANEL са вмъкнали специален Хидрокомплекс, който да ги "облече", подхрани, и изглади контурите им. Резултатът са по-плътни и гладки устни, които се чувстват комфортно, без излишно омазняване или отежняване.
Цветовата гама на ROUGE COCO е много разнообразна и покрива нуждата от семпли и лесни за избиране цветове - червени, сливови, розови, пясъчни, бежови и оранжеви. Пигментите са фини, не утежняват формулата и не изсушават устните. С един слой ще постигнете съвсем естествен завършек; два слоя ще подчертаят ефекта, а ако нанесете повече, ще получите плътен смел цвят. Остава само да си изберете измежду 29-те нюанса ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар