вторник, 30 декември 2014 г.

Пролет 2015: CHANEL Collection Rêverie ParisienneСега, когато вълненията покрай коледните празници отминават, е време да обърнем поглед към това, което ни очаква следващата година. Колекцията CHANEL Rêverie Parisienne е вдъхновена от пролетта в Париж, когато всичко разцъфва и светлината променя цветовете - бледо зелени корони на дърветата, розови цветове в градините...  


Цветовете са ярки, предимно в розово и коралово, оранж и фуксия. Всичко е като че ли застинало във времето и въображението ни прескача от храстите с рози в градините, прелита над каменните статуи пред дворците и се озовава върху легендарните покриви на парижките сгради... Цялата атмосфера е палитра от контрастиращи цветове с деликатни искрящи нотки.


Да започнем прегледа с лимитирания руж за скули JARDIN DE CHANEL. Опаковката в лъскаво черно крие деликатните 3D мотиви на любимите на Коко камелии и фина пудрена текстура с мек розов нюанс, съчетан с  плътнорозови щрихи. Като алтернатива за скулите, CHANEL ни предлага и друг руж от серията Joues Contraste в цвят Angelique - нежен и свеж коралов нюанс, който да подчертае избистрения от зимата тен.

 

Устните са изваяни в ярък корал и розово със сериите на Rouge Allure, Rouge Allure Velvet, Rouge Coco Shine, както и с блясъците Levres Scintillantes. За основа от CHANEL ни предлагат  и съответните цветове моливи за устни от серията Le Crayon Lèvres.


 • Rouge Allure 152 INSAISISSABLE - ултра-женствено коралово
 • Rouge Allure 154 BADINE - деликатно розово

 • Rouge Allure Velvet 49 LA PÉTILLANTE - интензивно и чувствено коралово-червено
 • Rouge Allure Velvet 50 LA ROMANESQUE - елегантен плътен сливов цвят с нотки на фуксия

 • Rouge Coco Shine 97 DÉSINVOLTE - смесица от корал и червено, за свеж пролетен ефект 
 • Rouge Coco Shine 98 ÉTOURDIE - малинов цвят с отблясъци на сребристо

 • Levres Scintillantes 192 FLEUR D’EAU - подчертава естествената усмивка с коралов цвят, който може да носите и отгоре върху друго червило за засилване на блясъка.
 • Levres Scintillantes 194 CRAZY FUCHSIA - с по-плътно покритие в искрящ цвят фуксия с метален шимърОчите са в ангелски нежни нюанси с помощта на палитрите 4 цвята – Les 4 Ombres в комбинации: Fantaisie и Paris. А ноктите са в ярка циклама, бледа резеда с перлен оттенък и нежна лила.Колекцията CHANEL Rêverie Parisienne ще е налична в магазините, предлагащи бранда през януари.

4 коментара:

 1. Страхотни са- цветовете много ми допадат. А лаковете са толкова свежи :))

  ОтговорИзтриване
 2. О, втората визия е божествена! Както винаги най-много ме заинтригуваха лаковете, осбено зеленкото :)

  ОтговорИзтриване
 3. Просто разкош, влюбих се в ружовете :)

  ОтговорИзтриване