вторник, 23 септември 2014 г.

Представяне на Premier Dead SeaПреди няколко дни имах възможността да се запозная с нова за българския пазар марка козметика - Premier Dead Sea. Продуктите на марката са произведени в Израел и съдържат натурални растителни екстракти и минерали от Мъртво море, които се извличат чрез ултра-модерна патентова технология, за да бъдат пречистени максимално.


Premier Dead Sea предлага богато разнообразие от продукти както за кожата на лицето, така и за шията, косата, тялото, ръцете и краката. Можете да избирате измежду различни серии от кремове и лосиони, маски, почистващи средства и скрабове в зависимост от нуждите на кожата ви: почистване, детоксикация, балансиране, тонизиране, хидратация и подхранване. Premier Dead Sea също така предлага и по-специализирани терапевтични продукти като например крем, успокояващ кожата и подпомагащ борбата с автоимунното заболяване псориазис.


Новооткритият монобранд бутик се намира в Paradise Mall и дизайнът му е вдъхновен от аптеките в Париж от 20те години на миналия век - силно Арт Деко влияние с множество геометрични форми и златисти месингови детайли. В центъра е разположен спа остров с течаща вода, на който на спокойствие можете да изпробвате различните продукти на Premier Dead Sea.


Един от най-емблематичните продукти на Premier Dead Sea е Supreme Skin Minerals Magical Mask - маска със силен антиейдж ефект, която съдържа пептиди и стволови клетки за по-сияйна и подмладена визия на кожата. Маската се отстранява със специално намагнетизирано минерално блокче, съдържащо и лава.


Повече информация за продуктите на Premier Dead Sea можете да намерите на тяхната интернет страница premierdeadsea.bg. Също така по повод откриването на бутика от Premier Dead Sea само до края на месец септември ви дават възможността напълно безплатно да опитате и тяхното SPA меню (тук). Аз лично горещо ви препоръчвам да се възползвате от това предложение ;)


Няма коментари:

Публикуване на коментар