четвъртък, 11 септември 2014 г.

Представяне на Lierac MagnificenceВчера имах удоволствието да присъствам на едно много приятно представяне на нова за българския пазар противостарееща грижа от Lierac. Събитието беше организирано от симпатичните представители на фирма Селекта Интернационал, която е дистрибутор на няколко известни за нас марки като Lierac, Phyto, Weleda, John Frieda, ароматите John Galliano и хранителните добавки Forté Pharma


Новата линия на Lierac е с гръмкото име Magnificence и има за цел да противодейства на процесите на гликоксидация ( = гликация + оксидация ), които естествено протичат в клетките на тялото и са основна причина за кожното стареене. Регистрираният за патент D-Glyox комплекс цели ограничаването на процеса на гликоксидация, елиминиране на изменените в следствие на него протеини и реактивиране на клетачния метаболизъм. Повече информация и по-научно обяснение за гликоксидацията можете да намерите тук.


Серията Lierac Magnificence по принцип е насочена към жени на възраст 40+ и включва четири продукта, изпратени в ожесточена борба против бръчки, за стягане на кожата и за блясък:
  • Lierac Magnificence Serum Rouge - интензивен ревитализиращ серум, който наистина е червен на цвят ;) (клик
  • Lierac Magnificence Yeux - грижа за околоочния контур (клик)
  • Lierac Magnificence Gel-Creme Fondant - дневен и нощен гел-крем за нормална и комбинирана кожа (клик)
  • Lierac Magnificence Creme Veloutée - дневен и нощен крем за суха кожа (клик)Аз лично си харесах за тестване околоочния крем Lierac Magnificence Eyes, който е с доста иновативна концепция за нанасяне - вместо да бъркате в бурканче флаконът върви с вградена силиконова четка, с която директно нанасяте продукта върху околоочния контур. Заинтригува ме доста, така че очаквайте от мен по-подробно включване по темата след около месец. И наздраве! 

2 коментара: