понеделник, 10 февруари 2014 г.

TAG: Would you rather?

Наскоро Ида ме таг-на в един интересен ТАГ (тук). Отдавна не съм се включвала в някой и реших да се позабавлявам малко, но си признавам, че част от отговорите на въпросите откровено си ме затрудниха :)1. По-скоро би изгубила всичките си спирали, моливи за очи и продукти за устни, или всичките ти палитри сенки?
Тъй като не се гримирам много, определено бих понесла доста по-тежко да остана без спирала, отколкото без сенки2. По- скоро би се лишила от всичката си коса или би била неспособна да я отрежеш никога повече?
Познавам сезонния косопад доста отблизо, така че бързо отговарям. Като знам какъв ужас изпитвам като се разреша и виждам как ми остава косата по четката със сигурност избирам втория отговор3. Коралов или розов руж?
Ами и двата цвята ми отиват, така че трудо мога да преценя. Може би по-скоро розов, тъй като определено ме привлича повече в опаковката в магазина.4. Ако имаш 1000 лв за харчене, по- скоро ще ги изхарчиш за грим или за дрехи?
За разлика от горния, на този въпрос мога да отговоря доста лесно и еднозначно. Определено дрехи и по-скоро обувки и най-вече конкретно един от тези два чифта на Valentino, за които си мечтая вече от много време насам. Ако някой ми подари ваучер с тази конкретна цел, вероятно ще ги купя на секундата, но за момента дори и да ги спестя не бих могла да се пречупя да дам 1000лв. за чифт обувки, който се износва след има няма една година. Но пък едно момиче винаги може да си мечтае.... ;)

(източник Pinterest)

5. По- скоро би използвала червило вместо молив за очи или молив за очи вместо червило?
По-скоро червило вместо молив за очи, тъй като слагам като цяло по-рядко молив.6. По- скоро би използвала само един цвят сенки или само един цвят червило до края на живота си?
MAC Painterly Paint Pot. Друго не искам!7. По- скоро би носила зимни дрехи през лятото или летни дрехи през зимата?
Ами нося бели изчистени тениски целогодишно и много често, така че да кажем, че по-скоро летни дрехи през зимата?!8. Конска опашка или messy bun?
Безспорно messy bun. Небрежният кок ми е преобладаващата "прическа" през около 70% от времето, защото често ме домързява да се занимавам много много с косата си, а и се опитвам да избягвам прекомерната обработка с нагорещени уреди. Също така имам смешният навик в момента, в който прекрача прага на дома си да започвам панически да издирвам ластик за коса, за да си разкарам косата от лицето и врата. Това е буквално едно от първите неща, които правя като влезна през вратата. :)9. Ако трябва да носиш само един вид лак за нокти през цялото време, какъв би предпочела- тъмен, ярък или неутрален?
Със сигурност някакъв тъмен, но в никакъв случай черен. Може някакъв тъмно син с лека перла вътре, oт типа на OPI Russian Navy.


10. Ярки устни и неутрални очи или неутрални устни и цветен грим на очите?
Ярки устни с неутрални очи. Не ми отива много цветният грим.11. Ако трябва да се откажеш от едно от двете, кое би избрала- грима или лаковете за нокти?
Не мога да си представя да живея без фон дьо тен или коректор, така че явно ще ми се наложи да се откажа от лаковете.Дано да ви беше интересно :) Тъй като Ида е тагнала вече някои момичета и не искам да повтарям, аз ще допълня още малко списъка и тагвам:
Powder your face with sunshine
Myhappypond
A Cup of Teia Ted
The Beauty and the Fashion


7 коментара:

 1. Благодаря ти, че си се сетила за мен - аз така или иначе бях започнала да го правя, но друго си е да си тагнат лично :))
  Btw на втори въпрос съм подготвила точно такъв гиф (знаеш си - в мой гиф-таг стил :)))

  ОтговорИзтриване
 2. Много интересни отговори, радвам се, че направи тага! За обувките на Валентино и аз си мечтая, но едва ли ще ги докопам...

  ОтговорИзтриване
 3. По въпрос 8 те разбирам прекрасно. По същия начин и аз търся ластик :D

  ОтговорИзтриване
 4. Хубаво нещо са таговете - помагат на читателя да си изгради по-детайлна представа за блогъра. Аз, всъщност, рядко ги правя - само ако са ме тагнали лично. Благодаря за тага, Татяна. :)

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря за тага, направих го:
  http://acupofteiated.wordpress.com/2014/02/17/tag-would-you-rather/

  ОтговорИзтриване
 6. Здравей,
  От къде мога да се сдобия с MAC Painterly Paint Pot?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей :) Има магазин на МАС в The Mall на Цариградско шосе.

   Изтриване