сряда, 26 февруари 2014 г.

CHANEL le Vernis 603 Charivari


CHANEL le Vernis 603 Charivari е част от новата пролетна колекция на CHANEL Notes de Printemps, която вече може да намерите по магазините за селективна козметика, предлагащи бранда у нас. 


603 Charivari* е красиво, наситено тъмномораво. Цветът е чист крем, не съдържа никакви блещукащи частици.  Разнася се много лесно без да оставя черти и съхне бързо. 603 Charivari е покривен на един пласт, но все пак хубав плътен цвят ще постигнете с две нанасяния.


На снимките съм ви направила сравнение с лакове от предишни колекции на CHANEL, които са в същото цветово семейство. 509 Paradoxal е малко по-светъл, по-лилав и също така има сив като гъба оттенък, плюс това съдържа микро-перла, която е видима само на пряка ярка светлина. 563 Vertigo е по-тъмен и в сравнение с 603 Charivari има по-силни нотки на сиво и тъмно кафяво в нюанса. 583 Taboo има доста осезаеми блещукащи частици и е много по-лилав.

CHANEL le Vernis Taboo, Vertigo, Charivari, Paradoxal


В моите очи с 603 Charivari от CHANEL отново са успели да постигнат цвят, който може да бъде носен от всяка жена във всяка възраст. 603 Charivari се забелязва, но не се натрапва. Също така при този лак мога да кажа, че на ноктите изглежда по-добре отколкото в шишенцето. Ако искате някакъв по-класически стилен цвят, който да не се повлиява от безкрайно бързо сменящите се модни тенденции или пък са ви втръснали кално/мътните лакове от типа на Paradoxal, 603 Charivari е точно за вас.*Продуктът ми е предоставен за тестване, но изказането мнение си е лично мое.

4 коментара:

 1. Мммммммммм, ама мнооогоооо е хубав!
  http://thingamyjic.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 2. Хубаво е, че цветът е по-хубав на ноктите. Аз наскоро се сдобих с Taboo и се оказа, че не е така красив, какво в шишенцето, та се поразочаровах малко. И на моите, и на твоите снимки Taboo изглежда доста тъмен на нокти.
  И 4-те са красиви иначе :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хм, на мен Табу ми е много любим, точно защото е по-тъмен и по-лилавеещ отколкото в шишенцето. И 4те цвята ми харесват много и всеки си има своя различен чар :)

   Изтриване