петък, 20 септември 2013 г.

The Body Shop памучни тампони


Преди време разбрах от блога на Поли, че The Body Shop вече имат представител и в България и че имат онлайн шоп http://mybodyshop.bg/ за поръчка и доставка. Естествено незабавно си поръчах няколко душ гелчета и лосиони за тяло, но това, което ми беше най-любопитно бяха памучните тампони. Отдавна ми се иска да пробвам някакви малко по-висок клас.Памучните тампони на The Body Shop са от органичен памук, което е добре за природата. Не знам дали знаете, но производството и обработката на памука е една много "мръсна" история и е много вредна за околната среда.


Тампоните на The Body Shop са изключително меки. Поне 2 пъти по-меки са спрямо тези на Nivea, които имам вкъщи в момента, а и не си спомням да съм купувала толкова меки кръгчета от предлаганите в дрогерията марки досега. Много са "нежни" на допир и са доста приятни за ползване. 


Кръгчетата на The Body Shop са перфектната дебелина и големина според мен. Другото, което много ми харесва е, че са поръбени отстрани за разлика от повечето тампони, които съм намирала в дрогерията. Удобно е, защото кантът държи кръгчето цяло и не може да се раздели толкова лесно само.


Като цена, разликата е горе-долу по 4 или по 5 спрямо памучните тампони от дрогерията. Органичните кръгчета на The Body Shop струват 7,31 лв. за 100 броя. На мен доста ми допадат и ще си ги поръчвам и за в бъдеще, когато правя поръчка от mybodyshop.bg

3 коментара:

 1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
 2. Не знам дали знаете, но този сайт не е официален представител на The Body Shop. Дори подозирам, че нямат легално право да предлагат марката изобщо.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, наясно съм. То си личи по шашмите, които правят с наименованието на сайтовете си и те, и други като тях. Мисля, че в България няма официален вносител изобщо. По принцип бях доволна от продуктите им, така че не смятам, че продават някакви ментета. Не съм поръчвала от тях отново обаче, просто защото си купувам марката от разни летища.

   Изтриване