петък, 27 септември 2013 г.

DIOR руж 896 RedissimoЛятото за съжаление си замина окончателно, така че мисля да фокусирам блога на малко по-есенна тематика вече. Първият "есенен" отзив, който искам да ви представя е на Диор и е новият им Diorblush в нюанс 896 Redissimo.


От тази есен Dior включиха нова колекция ружове в перманентната си гама. Не знам за вас, но според мен старите им ружове имаха доста точки за подобрение - не бяха достатъчно пигментирани и определено имаше какво да се желае по отношение на качеството и трайността им.


Новите Diorblush са значително по-впечатляващи. Цветовете са много наситени, цветовата гама е доста по-широка и разнообразна, опаковката включва нова скосена четка от естествен косъм, която хич не е лоша. За съжаление подобреното качество е за сметка на намалено количество в опаковките. Старите ружове бяха 7,5 грама, а новите са само 7 грама. При тази пигментираност обаче в крайна сметка новите пак ще излезнат по-икономични.


Доста се чудех с кой цвят да започна колекцията си, но накрая се спрях на Diorblush 896 Redissimo, тъй като според мен е много подходящ за есента. Опаковката е подобна на старите ружове, но пластмасата е малко по-тъмна и е с по-модерния сребрист кант отстрани. Формата, големината и тежестта са останали почти същите и на пипане се усеща, че държиш луксозен продукт в ръката си.


Нюансът на Dior Redissimo е в топлата цветова гама, керемидено червеникав с прасковени нотки. В опаковката се виждат леки блещукащи частици, но на лицето според мен се забелязват само много отблизо. Завършекът му е сатенен. Ружът е много силно пигментиран и трябва само леко да го докоснете с четка, за да получите наситеността от снимката отдолу. Много симпатичен руж и доста траен.


Новите Diorblush се продават за 81 лв. за 7 гр. продукт и аз лично съм на мнение, че определно си заслужава да наминете да ги разгледате.


5 коментара: