събота, 22 юни 2013 г.

Нови придобивки 06/13 - част 2Бях в командировка в Париж последната седмица и въпреки че нямах почти никакво свободно време, сами разбирате, че просто нямаше как да не се възползвам да си понапазарувам малко и от там ;)


Oт няколко години ползвам пудрата на прах CHANEL Poudre Universelle Libre и доста я харесвам, но тя е много неудобна за пътуване, тъй като е в стъклен буркан и тежи. Затова си взех компактната версия CHANEL Poudre Universelle Compacte 20 Clair - Transluscent 1. Всъщност бях планирала да си взема от новата гама Les Beiges, но на летището нямаше останали никакви светли нюанси и затова реших да си взема познатото и вече изтествано.


Успях да мина през SEPHORA на Champs-Elysées и въпреки че разполагах само с 15 минути и за съжаление нямах възможност да разгледам асортимента на магазина (който е с впечатляващи размери и предлага всичко, за което блогерското ми сърчице би могло да си мечтае), все пак не си тръгнах с празни ръце и тичешком грабнах CHANEL le Vernis 657 Azuré. Общо взето още от сега мога да кажа, че трите лака от лятната колекция на CHANEL са доста впечатляващи и бях в дилема дали да не се изръся и за трите, но се удържах, докато бях там.


Тази сутрин обаче механизмите за налагане на самоконтрол не сработиха и от летището си взех и CHANEL le Vernis 667 Bel-Argus. Ако трябва да съм честна, съм доволна, че си го купих и даже вече обмислям и дали все пак да не си взема и Lilis, когато пуснат колекцията и тук (всъщност нямам идея дали вече не е пусната). Нямах много възможност да разгледам останалата част от лятните предложения, но на пръв поглед и сенките на стик Stylo Eyeshadow доста ме привлякоха и ще гледам да наваксам тук, да ги разгледам по-подробно.


Имам нужда от ново разгримиращо средство и затова си взех този двукомпонентен разтвор CHANEL Gentle Biphase Eye Makeup Remover, тъй като цената на летището ми се стори добра (23 евро).


И за да разнообразя малко селекцията от бели СС си взех един от новите крем-ружове на Dior Cheek Creme в цвят Capri. Ружът е розов с бляскави частици и е най-светлият от предлаганите за лято 2013 четири нюанса. Признавам си честно, че нямам опит с кремообразни ружове и ми е любопитно дали ще ми хареса.

Ще се опитам възможно най-бързо да кача отзиви за двата лака на Шанел, за да можете да си прецените дали представляват интерес за вас преди да свършат ;) Доколкото знам вносителите на Диор за България са отказали лятната колекция (не знам обаче коя точно), така че не знам дали тези ружове ще ги има и тук, но можем да се надяваме.10 коментара:

 1. От лятната нищо няма да дойде за съжаление от Шанел и както ти каза нито и от Диор. И аз успях да си взема лаковете, Лилис според мен не е толкова уникален като другите два. Ако можеш виж Пигмалион-а, защотот е уникален нюанс заедно и със новите сенки стик. Направо е удоволствие да се нанасят. От Сефора тук казаха, че ще получат направо есенната колекция тъй че си мисля, че и ружовете ще дойдат. Аз успях по някаква случайност да си взема един цвят от новите ружовете от ебей и консистенцията му е много дълготрайна, стои естествено и придава лек блясък...ох този пост се оказа много дълъг хаха

  ОтговорИзтриване
 2. Наистина ли няма да идва лятната колекция на Шанел?

  ОтговорИзтриване
 3. Ами аз говорих със Сефора в София, те казаха, че няма да дойде, питах и Прити Шоп, те пък ми казаха, че средата на Юли ще дойдат някакви червила и гланцове, което значи че или Avante-Premiere ще или Revelations колекцията според мен.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Жалко за лятната на Шанел :( аз поне на нея се надявах след като разбрах, че Диор няма да има. Ще внесат със сигурност Revelations колекцията, в която е и лакът Табу. Аз го гледах в Сефората в Париж и още съм в дилема дали и него да си взема, тъй като е доста интересен, но нямаше как да го тествам, да видя какъв цвят е всъщност.

   Изтриване
 4. О, дано да дойде:)))как е възможно?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ами явно разчетите им за приходи за предишните колекции не са оправдали и са решили да не внасят :( Тъжно е наистина :(

   Изтриване
  2. В Pretty Shop я има новата колекция на Channel...пудрата, червилата, лак, моливи. Току що станах горда ползвателка на Les Bieges N10

   Изтриване
  3. Утре отивам да видя:)))

   Изтриване
 5. Страхотен блог имаш! Последвах те, ако искаш разгледай и моя :)
  http://quitealooker.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 6. Наистина много жалко, че няма да дойдат летните колекции на Диор и Шанел, а така се надявах и аз, но и на мен същото ми отговориха от Сефора в София. Ще поръчам на една приятелка във Франция като си идва другия месец да ми вземе червилото Rouge Coco Shine и лака за нокти Chanel le Vernis Lilis.

  ОтговорИзтриване