неделя, 14 април 2013 г.

Nars Laguna vs Too Faced Milk Chocolate


Пак се изгубих за малко, но ходих до Германия по работа и нямаше как да поствам. Днес ще ви направя едно кратко сравнение между два от най-известните по света бронзери: Nars Laguna и Too Faced Milk Chocolate

Too Faced Milk Chocolate

Първото нещо, което ми направи впечатление, когато отворих капака на Too Faced Milk Chocolate е силното ухание на млечен шоколад. Този бронзер просто ухае супер вкусно! Пудрата е абсолютно матова, така че спокойно можете да я слагате през деня. Too Faced Milk Chocolate e по-светлият вариант на култувия Too Faced Chocolate Soleil и е разработен за момичета с по-светли кожи.

Nars Laguna

Nars Laguna е една идея по-светъл бронзер и в опаковката се виждат блестящи частици. Когато го сложа на лицето обаче, не съм забелязвала да си личат особено много и аз го ползвам и за през деня. Миризмата му ми напомня на някакъв крем за ръце. 

Nars Laguna и Too Faced Milk Chocolate на изкуствена светлина

И двата продукта са изключително силно пигментирани, което ги прави и много икономични: общо взето само трябва да докоснете пудрата с четка и това количество е достатъчно например за контуриране под скулите. И двата бронзера стоят много естествено без да оставят какъвто и да е било оранжев оттенък, което е много важно за момичета като мен със светли кожи. И двата общо взето издържат целия ден на лицето.


Няма някаква съществена разлика в цената, но има в съотношението цена/количество. Too Faced Milk Chocolate се продава за 61 лв. за 10 гр., а Nars Laguna - за около 70 лв. за 8 гр. "Удобството" на покупката на Too Faced Milk Chocolate е, че поне в София може да се намери в Sephora. Nars Laguna трябва да си го поръчате от чужбина. 

Nars Laguna и Too Faced Milk Chocolate на дневна светлина

По отношение на опаковките, Too Faced бронзерът изглежда по-закачлив и непринуден, докато опаковката на Nars изглежда по-модерна и по-сериозна. За жалост обаче елегантността й се губи, тъй като привлича всякакви остатъци от пудра и фон дьо тен по пръстите и това гумено покритие след първото ползване вече изглежда ужасно. Нарочно не го изтрих, за да видите на снимката за какво ви говоря.

Nars Laguna

Като препоръка от моя страна? Препоръчвам ви горещо и двата бронзера! Общо взето и двата вършат страхотна работа, така че който и да си изберете, според мен няма да съжалявате ;)Няма коментари:

Публикуване на коментар