сряда, 21 ноември 2012 г.

Diorshow Extase спирала за обем


Този месец не се справям много добре с постването май... Бях си обещала сама на себе си, че без значение колко работа имам, ако започна блог, ще се отнасям сериозно към него и ще пиша редовно. Този месец не си спазвам много намеренията, но все пак ето един кратък отзив за спиралата за обем Diorshow Extase Instant Oversize Volume Mascara.

 
Diorshow Extase се продава в красива и много луксозно изглеждаща опаковка в бледо златист  цвят, нашарена с монограма. Безспорно поради тази причина ползването й е голямо удоволствие. Четката е дуо-фибърна (теоретично съдържа черни и златни влакна) с малко странна, леко спираловидна форма и къси власинки, които разнасят пигмента.

 
Според мен Diorshow Extase сама по себе си попада по-скоро в категорията на по-добрите спирали отколкото в тази на лошите. Върши си работата задоволително, прави миглите хубави, наситено черни и им придава видимо повече дължина. Не ги изправя осезаемо, а общо взето успява да задържи извивката, което е голям плюс в нейна ползва.
 

Недостатък на тази спирала е, че ако не внимаваш бързо се напластява прекалено много и миглите изглеждат спластени. Забелязала съм, че два пласта са супер, но на третия вече трябва да внимавам как я нанасям, за да не попадне прекалено голямо количество на миглите. Нужни са ми обаче поне три пласта, за да постигна по-плътни мигли. Diorshow Extase придава обем, но не е зашеметяващ и тъй като се рекламира като спирала за XXL мигли, я причислявам към категорията на по-добрите, но не най-добрите спирали.

 
Според мен тази спирала става в пъти по-добра, когато я ползвам в комбинация с Diorshow Maximizer. Тази основа за мигли на Диор значително увеличава дължината и особено обема, които Diorshow Extase придава и миглите стават много по-красиви. Разбира се си остава проблемът със спластяването към третия слой, но с малко внимание резултатът със сигурност си заслужава. 

Diorshow Extase се продава за 58 лв. и ако я използвате върху Diorshow Maximizer (или вероятно върху всяка друга основа за мигли) според мен си заслужава покупката.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар