петък, 23 януари 2015 г.

Wishlist 01/15


Днешната публикация е малко по-нестандартна за мен, но пък за разнообразие реших да ви покажа кои неща са в моя списък с желания за тази година:

Източник: Pinterest

Diptyque - сигурно най-известната марка луксозни свещи в света и в списъка на много жени заради тези иконични бурканчета. Аз също си мечтая за тях, особено защото имам огромно желание да "рециклирам" бурканчето след това за четките си. Не съм си купувала досега, защото цената им според мен си е чисто и просто безобразна (40 паунда за 190 гр.), а и ми се иска все пак да мога да си избера аромата, а не да поръчвам на сляпо. Тъй като обаче все повече ги искам, когато най-накрая оправим ситуацията с ремонта и евентуалната ми тоалетка сигурно ще се сдобия поне с най-известната им Figuier (клик). Определено една такава свещ би билa подарък, на който аз лично бих се изкефила страшно много.


Kevyn Aucoin Sculpting powder Medium (42 EUR клик) - скулптурираща пудра със сивкав оттенък. Със сигурност ще бъде част от бъдеща поръчка, тъй като се води заместител на лимитираната пудра CHANEL Notorious, а с моята светла кожа ще е идеална за контуриране. Опитвам се да удържа на изкушението поне няколко месеца, защото ще е поредното нещо, което няма къде да сложа в момента...


Oribe Dry Texturising Spray (клик 38 паунда за 300 мл) - сух шампоан, който отдавна искам да изпробвам, тъй като чуждестранните ютюбърки постоянно се прехласват по него. Тъй като обаче е аерозол, няма как да го поръчам да ми го доставят заради пощенските забрани. Това малко ме дразни, но пък нямам нерви да се занимавам с адреси в Англия и някакви БГ превозвачи, за да се сдобия с него. Ще видим за в бъдеще дали все пак ще успея някак да се докопам до него ;)


Omorovicza Perfecting Lip Balm (42 EUR за 10 ml тук) - въпреки че съм си намерила вече любимия балсам за устни от CHANEL, проявявам известна доза любопитство по отношение на този от Omorovicza и предполагам, че като попривърша сегашните опаковки ще си поръчам този най-накрая, за да видя дали наистина е по-добър както се твърди из интернет пространството.


The Original beautyblender Solid Cleanser (16 EUR тук) - сапун за измиване на известните гъбки. Искам го отдавна, тъй като миенето на beautyblender (както и на всички четки...) общо взето се равнява на някакво наказание за мен, особено ако има повечко фон дьо тен в него. От всичко, което четох из интернет пространството този сапун прави нещата значително по-лесни, така че със сигурност ще го поръчам възможно най-скоро. В момента единственото, което ме спира е, че не си спомням паролата за сайта, а той не ми дава да я reset-на (#ProblemsOfAShopaholic)...


Dior Backstage Fluid Fondation Sponge (32 лв) - тази гъбка, предполагаем аналог на beautyblender издирвам вече втори месец и се оказа някакъв продукт-мираж. Абсолютно навсякъде или е свършила, или даже не са я получавали. Дори във feelunique.com я няма вече (клик). Ще я дебна докрай, разбира се, защото любопитството ще ме побърка иначе ;)


Aveda Dry Remedy Daily Moisturizing Oil (25 евро за 30 мл. тук). Преди 2 години ползвах Macadamia Oil, но дори и по-леката версия пак ми утежняваше косата и затова ги подарих без да ги доизразходвам. Имам тестер от това олио на Aveda и направо се влюбих в него. Прави косата страшно блестяща и идеално гладка, но не натежава на косъма. 

Има разбира се и други неща, които искам да си купя, но това са продуктите, които най-ярко ми изпъкват в съзнанието и които досега не съм имала възможност изобщо да изпробвам. Само за последния продукт имам вече мнение, но той също тепърва ще трябва да ми се доказва по отношение на новия ми цвят коса, който е доста по-изтощителен за краищата ми. Ако ме следите във фейсбук (тук), инстаграм (тук) или туитър (тук), вероятно вече сте я видяли, а за останалите ще питам: Защо не ме следвате? ;)

6 коментара:

 1. Гъбата на Dior я имаше миналата седмица в Beautyzone в Пловдив.

  ОтговорИзтриване
 2. Първите 3 и аз не бих върнала!

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотен wishlist, гъбата на Диор и мен ме грабна сега като я видях.
  Ще чакам за развитие :)

  ОтговорИзтриване
 4. С пожелание да се сдобиеш с всичко желано :)

  ОтговорИзтриване
 5. И аз ти пожелавам да получиш всички желани неща, списъка ти е страхотен :)

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотен wishlist! Първите 4 продукта са и в моето полезрение :)
  Много ми харесва новият дизайн!

  ОтговорИзтриване