петък, 29 ноември 2013 г.

this works Dream Believers - първи впечатленияЗа съжаление никога не съм имала здрав сън. Даже има моменти, когато страдам от прословутата insomnia. Доста ми е напрегнато в работата последните седмици и това съответно не подобрява положението, даже напротив,  постоянно ми е едно такова нервно, заспивам много трудно и спя неспокойно. Затова реших да пробвам нещо, което в момента се върти из блогърското пространство и е прехвалено по Youtube каналите - this works Deep Sleep серията. Комплектът, който аз си взех се казва this works Dream Believers и съдържа  крем за ръце и тяло Deep Sleep Dream Cream и балсам за нанасяне върху точките, където се усеща пулса Sleep Balm.Цената на this works Dream Believers беше около 27 евро за 75 мл. Deep Sleep Dream Cream и 10гр. Sleep Balm. Ползвам крема преди лягане върху ръцете, а балсама го нанасям от вътрешната страна на китките си (имайте предвид, че не може да се ползва като балсам за устни, въпреки че консистенцията му е точно такава). Ароматът и на двете е доста осезаем и продуктите са взаимнозаменяеми в моите очи, тъй като не виждам добавената стойност в ползването на единия заедно с другия. Не са на 100% еднакви като миризма, но и двата ухаят силно на лавандула и лайка с примеси на други етерични масла. 


В интерес на истината и двата продукта ми действат леко успокояващо, може би защото тези аромати ги асоциирам със спокойствие и комфорт. От друга страна обаче трябва да си призная, че не виждам някакъв фрапиращ ефект върху съня ми или дори не забелязвам да заспивам по-лесно като съм ги нанесла. Миризмата и от двата продукта изветрява сравнително бързо и според мен трае не повече от час, което ако имате проблеми със заспиването или се будите често за съжаление няма да ви е достатъчно като трайност.


Като цяло за момента май не съм много във възторг от this works Dream Believers и не съм много убедена, че си заслужават цената. Това е само първоначалното ми впечатление след употреба от няколко дни, ще ги тествам още няколко седмици да видим как ще ми въздействат и дали ще си променя мнението за двата продукта. Ако някоя от вас е ползвала продукт от  this works Deep Sleep серията, ще се радвам да чуя и вашето мнение.


1 коментар:

  1. Много по-добра работа би ти свършило някое етерично масло, от което капваш върху възглавницата си, примерно на калъфката, или на самата възглавница. Не мога да ти препоръчам кое, но съм чувала, че това е прекрасен метод за успокояване. На мен ми бяха казали за някакво масло, което е при депресия, капваш и действа успокояващо и вдига тонуса, въздействайки на подсъзнанието.
    Провери етеричните масла и действай.
    На мен, примерно страхотно ми действат изгладени чаршафи и специален омекотител за тях. Може да е налудничаво, но супер внимателно си подбирам праха за пране и омекотителя, които са ми специално за спално бельо. Ако са сладникави, съм забелязала, че се будя, или не се наспивам. Най-добрият вариант са сапунените миризми.
    Другото е спорт след работа. Аз обожавам джогинг, но сега заради времето, не става.

    ОтговорИзтриване